9 Mayıs 2014

Ana Sayfa » » MİNİK TASARIMCILAR İŞ BAŞINDA: SENİN HAYALİNDEKİ PRENSES HANGİSİ?

MİNİK TASARIMCILAR İŞ BAŞINDA: SENİN HAYALİNDEKİ PRENSES HANGİSİ?

9 Mayıs 2014
 
Disney Türkiye’den minik tasarımcılara güzel bir haberimiz var.  “Disney Prenses Elbiseni Tasarla” yarışması, çocuklara, hayallerinin peşinden gidebilecekleri yeni bir fırsat sağlıyor.




Disney Türkiye’nin, dünyaca ünlü oyuncak markası Mattel ve Türkiye'nin lider oyuncak mağazası Toyzz Shop işbirliğiyle düzenlediği yarışma ile minikler, hayallerindeki prensesin elbisesini tasarlayacak. Kazanan yarışmacıya ise tasarladığı elbise üretilerek hediye edilecek.



Çocuklara hayal gücü, eğlence ve yaratıcılık dolu dünyanın kapılarını açan Disney, Türkiye’de minik tasarımcılara hayallerinin peşinden gitmelerini sağlayacak bir yarışma düzenliyor.

 1 Mayıs tarihinde start alan “Disney Prenses Elbiseni Tasarla” adını taşıyan yarışmaya, 3-9 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabiliyor.

Disney Türkiye’nin Mattel ve Toyzz Shop işbirliğiyle düzenlediği yarışmaya katılmak oldukça kolay. Bunun için katılımcıların hayallerindeki prenses elbisesini çizmeleri ve ailelerinin yardımıyla http://www.disneyturkiye.com.tr/disneyprenses adresine göndermeleri yeterli.  

1 Haziran tarihine kadar devam edecek yarışmanın kazananları ise 22 Haziran’da yine web sitesi üzerinden açıklanacak. 

Birincinin, çizdiği elbisenin kendisi için hazırlanmış gerçek üretimiyle beraber bir Disney 

Prenses bebek ve bu bebek için özel hazırlanan mini versiyon elbise kazanacağı yarışmada, 9 çocuğa da ikincilik ödülü olarak Mattel’in Disney Prenses oyuncak bebeği hediye edilecek.


Konuyla ilgili daha fazla bilgi için http://www.disneyturkiye.com.tr/disneyprenses/elbisenitasarla/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

****** BASIN BÜLTENİDİR******


"MİNİK TASARIMCILAR İŞ BAŞINDA: SENİN HAYALİNDEKİ PRENSES HANGİSİ? " için 2 yorum:

  1. Çok güzelmiş ama benim miniğim için geç kalınmış tüh kendisi 10 yaşında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet 1 yaş ile kaçırmışsınız :( Ama bencede çok iyi düşünülmüş bir fikir değil mi?

      Sil