28 Mayıs 2014

ALESSANDRO HANDISPA PEELİNG

28 Mayıs 2014
Herkese merhaba ; peelingin cilt için ne kadar faydalı olduğunu bilmeyenimiz yoktur sanırım. Kısaca açıklamam gerekirse ,peeling ciltteki ölü tabakanın  temizlenmesi demektir. Bu işlem bir çok profesyonel yöntemle yapıldığı gibi ev ortamında daha bir amatörcede uygulanabilir.

 Alessandro handıspa lavender peeling , kırık şemsiye blogunun etkinliğinde bizlere hediye edilen bir üründü. Ellerim çok sorunlu değil şükür ,hatta gayet yumuşaktır ama tabiki her insanın olduğu gibi benimde hücrelerim ölüyor ve ölü derilerimi atmam gerekiyor ellerimden :))

Uygulaması oldukça kolay ,elime bir miktar sıkıyorum ve ellerimi bir süre ovuşturuyorum. İçindeki toz şeker ölü deriyi temizlerken , aromatik yağ ise ellerime bakım yapıyor. Bendeki lavantalı olanından , oldum olası lavanta kokusuna bayılmışımdır.
Peki sonuçta ne mi oluyor ? Ellerimi suyla duruladıktan sonra ,o verdiği duyguya bitiyorum )) 
Tam bir bebek eli gibi oluyor. Yumuşacık ,daha canlı bir cilt ,mükemmel anlayacağınız.Kendimle yetinmiyorum ,eşimede kullandırıyorum .Sevgili kocam ,peelingin ne olduğunu bilmediği için ,ay bu nasıl bir şey ne güzel oldu ellerim diye hayretler içinde kalıyor :))  Güzel ellere sahip olmak herkesin hakkı değil mi ama ...


 Memnun kaldığım bir ürün oldu kendisi ,sevgili sponsorumuz FARMAKO KOZMETİK 'e bizleri bu ürünle tanıştırdıkları için sonsuz teşekkürler...





"ALESSANDRO HANDISPA PEELİNG" için 2 yorum:

  1. Alessandro'nun bütün ürünleri gerçekten kalitelidir şu ana kadar alıpta memnun kalmadığım hiçbir ürünü olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleymiş güzelim ,ben ilk kez kullanıyorum bu markayı ama beğendim .

      Sil