17 Haziran 2015

Ana Sayfa » » Gillette Venus ile Tıraşta Doğru Bilinen Yanlışlar!

Gillette Venus ile Tıraşta Doğru Bilinen Yanlışlar!

17 Haziran 2015

Gelişmiş bakım ürünleriyle kadınlara mükemmel pürüzsüzlük sağlayan Gillette Venus, tıraş deneyimini kusursuzlaştırmaya devam ediyor. Kadınların tıraşta doğru bildiği yanlışları araştıran Gillette Venus, uygun tıraş bıçağı kullanımıyla, istenmeyen tüylerden hızlı, kolay ve acısız bir şekilde kurtulmanın mümkün olduğunu kanıtlıyor.

Gillette’in kadın bakımı için geliştirdiği Gillette Venus ürünleri, kadınlara kolay, pürüzsüz ve acısız bir tıraş deneyimi sunuyor. Gillette Venus ile istenmeyen tüylerinizden kolayca kurtularak özgürlüğünüzün tadını çıkarabilir ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. İşte Gillette Venus’un araştırdığı tıraş deneyiminde doğru bilinen yanlışlar:



Tıraş olmak cildim için zararlı!
Tıraşın cildi hassaslaştırdığı ve tahriş ettiğini düşünüyor olabilir, cildinizin tıraş bıçağına dayanamayacak kadar kuru ve pürüzlü olduğundan da endişe edebilirsiniz. Oysaki her tıraşta cildiniz ölü derilerden arınıyor. Cildinizi tıraş etmek size güzelliğin kapılarını açarken kollajen üretimini harekete geçirerek, cansız deri tabakasından da kurtulmanızı sağlıyor.
Cildimi çok sık tıraş etmemeliyim!
Kusursuz pürüzsüzlük için tüylerin uzamasını mı bekliyorsunuz? Bacağınızdaki tüylerin tıraş edilebilecek uzunluğa ulaşmasını beklerken en sevdiğiniz elbisenizi giymekten kendinizi mahrum etmek zorunda değilsiniz. Tıraş bıçağınızı her an yanınızda taşıyarak konforlu, pratik ve pürüzsüz bir çözüme sahip olabilirsiniz.
 
 Tıraş edilen tüyler daha koyu, kalın ve sert uzar!
Tıraş, bilindiğinin aksine kılların kalınlaşması ve sertleşmesine neden olmuyor. Kıllarınızın uzama şekli genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor “Kalın ve sert” olarak bahsedilen tüyler yeni uzamaya başlayan, kısa kıllar ile karıştırılıyor. Bacaklarınızı ne kadar tıraş ederseniz edin, tüyleriniz daha kalın çıkmıyor.
Tıraş bıçakları bir kez kullanılıp atılır!
Tıraş bıçakları tek kullanımlık olanlar ve bıçağı değiştirilebilenler olarak ikiye ayrılıyor. Bıçağı değiştirilebilir olan tıraş bıçaklarını tercih ettiğinizde cildinizi eski ve körleşmiş bıçaklarla tahriş etmenize gerek kalmaz. Üstelik yeni bıçakları daha uygun bir fiyata alıp aynı tıraş makinesinde kullanabilirsiniz.
Cildinize tıraş bıçağını çok bastırmak iyidir!
Düzgün ve pürüzsüz bir tıraş deneyimi için doğru oranda baskı uygulamak gerekir. Çok fazla baskı uygulanırsa, deri bıçaklar arasına birikebilir ve bu da kazınma ve yanmalara yol açabilir. İyi bir tıraş makinesi minimum baskı uygulayarak daha yakın ve daha etkili tıraş deneyimi sunar. Yumuşak dokunuşlar için tasarlanmış, teknolojik açıdan gelişmiş bir tıraş bıçağını kullanmak pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için önemli rol oynuyor.

******BASIN BÜLTENİDİR ******


"Gillette Venus ile Tıraşta Doğru Bilinen Yanlışlar! " için 7 yorum:

  1. Nice review!!! I like your blog!!!
    I follow you now!!! I'm very happy if you do the same!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  2. Blogumu yeni açtım :) Göz atarsanız sevinirim :)
    http://bordopabuclar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Traş bıçağının ölü deriyi de temizlemesi daha önce aklıma gelmeyen bir özellikti. Ama baskıyı iyi ayarlamak lazım gibi.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürünmüş yazıdan anladığım kadarı ile gilette venus ürünü için güzel bir tanıtım olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil