26 Mayıs 2014

Ana Sayfa » , , , » AVON ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLAR AVON FEMME İLE HAYATINIZIN YILDIZI ANNENİZ!

AVON ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLAR AVON FEMME İLE HAYATINIZIN YILDIZI ANNENİZ!

26 Mayıs 2014


Türkiye’nin bir numaralı parfüm markası AVON*, Anneler Günü’nde annesini bir yıldız gibi hissettirmek isteyenlere benzersiz bir hediye seçeneği sunuyor. AVON Femme’in büyüleyici kokusuyla anneler kendi ışığıyla parlıyor. Pembe greyfurt ve enfes armudun ışıldayan tazeliği, baştan çıkarıcı yasemin tonları ile kontrast oluşturuyor. AVON Femme, dengeli kontrastın çekiciliği ve kalıcı etkisiyle baş döndürüyor.
AVON’un benzersiz parfümü AVON Femme, sofistike ve çekici kokusuyla benzersiz bir Anneler Günü hediyesi seçeneği oluyor. AVON Femme ile Anneler Günü’nde anneler bir yıldız gibi parıldıyor. Kendinden emin anneler AVON Femme’in büyüleyici, çarpıcı ve kalıcı etkisiyle öne çıkıyor.
Kokusuyla iz bırakan AVON Femme, kırmızı halının asaletini ve doğanın tazeliğini tende hissettiriyor. Pırıltısı ve seçkin kokusu ile fark yaratan parfüm modern ve seçkin bir his uyandırıyor, dikkatleri üzerine çekiyor. Pembenin yaşam enerjisini bahar çiçeklerinin ferahlığını ve taze meyvelerin lezzetini bir araya getiren AVON Femme, hayattan zevk almanıza yardımcı oluyor. Pembe greyfurdun ferahlığı, armudun tazeliği ve yaseminin cazibesini birleştiren AVON Femme ile her kadın kendi ışığıyla parıldıyor.
Ayrıca Anneler Günü’ne özel AVON Femme EDP alanlara AVON Femme parfümlü vücut spreyi hediye ediliyor.

AVON Femme, 50 ml, kampanya fiyatı 33,50 TL.
Üstelik 18,40 TL değerinde AVON Femme Vücut Spreyi hediye



0Yorum