1 Kasım 2013

Ana Sayfa » , , , , » GOLDEN ROSE İNTERNET ALIŞVERİŞİM

GOLDEN ROSE İNTERNET ALIŞVERİŞİM

1 Kasım 2013

Herkese  merhaba ; iki gün önce golden rose internet adresinden yaptığım alışverişim bugün elime ulaştı.

Aldıklarım çok fazla değildi ama kutuyu açınca bayağı bir şaşırdım benim aldığım ürünler 1,2,3,4 numaralı ürünler ama bunların  yanında 2 tester 3 tam boy ürün yollamışlar buda bana güzel bir süpriz oldu.







Bu ojeler kutunun içinden çıkan bana hediye amaçlı yollanan ve yüzümün gülmesine sebep olan ojeler , renklerin tatlılığına bakarmısınız ki siyah ojeyi çok severim en çok bu rengin gelmesine sevindim sanırım.
Golden Rose 'den alışveriş  yapmama belkide sebep olan bu ürünü , beyaz saç kapatıcısı olarak adlandırabilirim.Ruj şeklinde; ilk kez bu tarz bir ürün deneyeceğim , aslında çok fazla ürün almadım beyaz saçlarımla ilgili ama daha önce aldığım ürün rimel gibi fırçalı idi onunda yazısı gelir yakında blogumda...
Bunu denemek çok istiyorum , eğer gerçekten işe yarar bir ürünse hayat kurtarır.



Ojelerin rengini sürüp denemeseydim çatlardım .Nasıl şekerler ama değil mi?





İnternetten alışveriş yapmak risk oluyor bazen memnun kalmayabiliyorsun hizmetten ,benim bu alışverişimde bir sorun yaşamadan ürünlerime kavuştum .Hatta kargo bilgisi email olarak elime ulaşmadığı için golden rose müşteri hizmetlerini aradım kargomu sordum .Telefonda konuştuğum LEVENT bey gayet sıcak , kibar bir şekilde bana kargo takip numaramı verdi. Zaten telefon açmamın üstünden yarım saat geçmemiştiki kargom elime ulaştı. Paketimin içinden çıkan eşantiyon ürünler beni benden aldı , küçük ama kayda değer bir detay ...

Sizde golden rose sitesinden alışveriş yapmak isterseniz .Hem fiyatlar uygun hemde ürünler kaliteli hadi bir tık tık 


"GOLDEN ROSE İNTERNET ALIŞVERİŞİM " için 3 yorum:

  1. Küçük şeylerden bile çok mutlu oluruz ki bizzzz :) Çok cici hediyeler göndermişler gerçekten... iyi günlerde kullaaan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında kadınları anlamak o kadarda zor değil dimi :)) Bende çok beğendim , ya aslında çok tatlı düşünülmüş bir jest inanırmısın insan kendi aldıklarından çok hediye gelenlere bayılıyor. Çok teşekkür ederim , daha iyileri senin olsun inşallah :))

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil