18 Kasım 2013

PRATİK YARDIMCILARIM - 1

18 Kasım 2013


  Bundan böyle size ev işlerinde ve günlük hayatımda işlerimi kolaylaştıran ürünlerden bahsetmek istiyorum. Ben evli ve çalışan bir bayanım durum böyle olunca benim için pratik iş yapmak ve işimi pratikleştirecek ürünler kaçınılmaz.

 1 yıldır internetten  pratik eşya alımı çılgınlığına kapıldık . Bunların bazıları gerçekten çok işime yaradı , bazılarıda tamamen gereksizdi çöpe gitti. İyiki  çok büyük paralar vermedim.



Ama aldığım günden beri hem çok işime yarayan hemde çok severek kullandığım çorba karıştırıcımdan çok çok ama çok memnunum.

 Ürünümüz iki parçadan oluşuyor. Alt ayak kısmı tencerenin içinde kalan bölümü , üst  kısmıda pillerin takıldığı motor kısmı , en tepesine bastığınızda açma kapama ve hız ayarlamasını yapabiliyorsunuz.



4 adet kalem pil ile çalışıyor. Pilleri yeni taktığınızdaki performans gerçekten çok etkili oluyor.



 Tencerenin içine bırakıyorsunuz ve kendisi titreşimle tencerede hareket ediyor ve böylece çorbasınızın dibi tutmuyor. Tabikide bir kaşıkla karıştırma performansı bulamıyorsun ama ben arada bir kaşığı şöyle çorbanın içinde bir tur döndürüyorum sonra tekrar çorba karıştırıcısını bırakıyorum tencerenin içine , güzel taraflarından biride tencerenin başında da beklemek zorunda kalmıyorsun.



 Benim için en güzel tarafı bu , o çorbayı karıştırırken bende mutfağı toplayabiliyorum veya salata yapabiliyorum. Hatta gidip salonda televizyon bile seyredebiliyorum.






Ben alalı yaklaşık 1 sene oldu ve hiç pişman olmadım aldığıma benim aldığımda fiyatı 12 tl civarıydı şimdi sanırım daha düştü fiyatları , eğer sizde pratiklikten hoşlanıyorsanız almanızı tavsiye ederim.Benim için o kadar vazgeçilmez olduki bozulur, kırılır ,başına bir şey gelir diye yedeğini çoktan stokladım eve...




Daha ayrıntılı görmek için videoya göz atabilirsiniz .





"PRATİK YARDIMCILARIM - 1 " için 4 yorum:

  1. ben de aldım bundan ama bir kere bile kullanmadım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim.Çok işinize yarayacak emin olun. Maalesef hevesle alıp kullanmadığımız o kadar çok şey oluyorki , biz arkadaşlarla diyoruz zaten biz alıcıyız , kullanıcı değil :))

      Sil
  2. Bunu görünce hem sevindim hem üzüldüm :) Bizde bunun gibi bir alet yapmaktan bahsetmiştik ....:):):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz sadece konuşuyoruz , hayal ediyoruz ama icraat yok şekerim :))

      Sil