25 Kasım 2013

Ana Sayfa » , , , , » AVON MEGA EFFECTS MASCARA

AVON MEGA EFFECTS MASCARA

25 Kasım 2013

 Herkese merhaba ; bugünlerde deneyimlediğim ve artık yoruım yapabilirim dediğim bir ürünle karşınızdayım. Avon sitesinden yaptığım avon mega effects maskara başvuru sonucu , bana da ürünüm gönderildi.Bunun için teşekkür ederim.


Ürünümüz avonun yeni çıkardığı ve herkesin dilinde olan avon mega effects maskara  ,son günlerde bende bir çok blog arkadaşımın yorumlarından okuduğum kadarıyla fazlaca merak ettiğim bir üründü.


Alışık olduğumuz maskaralardan  tamamen farklı ve hoş bir tasarım , paketi ilk elinize aldığınızda kırmızı üst kapak dikkat çekiyor. Renginin sıcaklığı tasarımın hoşluğu pek bir göz alıcı ... 


Ürün fırçası kirpikleri tamamen kavrıyor. Renk pigmenti çok hoş tam siyah ( o nasıl oluyor be ) demeyin , gerçekten siyahlığı tam kıvamında :))


İlk kullanımlarda pekte başarılı olduğum söylenemez .
Oynar başlığı ile elinize en uygun pozisyonu seçebiliyorsunuz. İlk etapta itiraf edeyim gerçekten kullanması pek bir zor oluyor. Bir kaç pratikten sonra daha kolay sürmeye başlıyorsunuz. 

Yalnız şunu söylemeliyim ki benim için öyle sür çık bir fırça değil , onunla makyaj yaparken hele ki göz kapağımda far var ise çok zor oluyor bulaştırmadan sürebilmem .
Bir kaç defa rötuş yapmak zorunda kalıyorum. Ama maskara sever biri olarak , değişik bir maskara  olması sevimli :)
 Sizlerde avon mega effects denediniz mi ?
Benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız ? 
Sevgiler...



"AVON MEGA EFFECTS MASCARA" için 6 yorum:

  1. İlk defa görüyorum böyle bir tasarım. Ve çok ilginç buldum. Açıkçası tercih eder miyim bilemedim. Kirpiklerinle göz kapağının arasına küçük bir kağıt yerleştirerek yapabilirsin. Bulaşma olayı minimuma iner, naçizane tavsiyem. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ; kağıt olayını bende düşündüm. Benim sıkıntım sabah işe giderken o kadar zamanım olmuyor hemen sürüp çıkmam lazım o yüzden pek pratik gelmedi bana , ama geniş zamanımda makyaj yaparken evet sizin söylediğiniz gibi kağıt olayı denenebilir , teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. İlginç bir ürüne benziyor, sonuç güzel olsa da kullanımı kolay değil görünüyor sanki:)

    sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani açıkça söylemek gerekirse evet kolay değil , bence maceraya girmeye gerek yok normal rimellerin suyumu çıkmış. Bendende siz sevgiler :))

      Sil
  4. Merhabalar gerçekten uygulaması zaman ve dikkat istiyor sonuç güzel olsa da sabahları kullanılacak bir ürün değil :( bloğuma beklerim :) bakimlikedi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynı fikirdeyim . Özellikle sabah benim gibi çok erken saatte evden çıkmak zorunda olanlara bir külfet resmen ...

      Sil