7 Kasım 2014

Ana Sayfa » , , , , , , , , , » RİMMEL LONDON KATE 01 KIRMIZI RUJ DENEYİMİM !

RİMMEL LONDON KATE 01 KIRMIZI RUJ DENEYİMİM !

7 Kasım 2014

Herkese merhaba ,bugün sizlere bahsetmek istediğim ürün Rimmel London Kate serisi 01 numaralı ruj   

Hangi kadının kırmızı ruja karşı bir zaafı yoktur söyler misiniz bana :))  
Bende çok seviyorum kırmızı ruju ama çok nadir buluyorum böyle çok dikkat çekmeyen dudakta cart durmayan kırmızıyı, o yüzden kırmızı ruj alırken ya tavsiye üzerine alırım veya gerçekten bire bir görmem lazım rengin cart durmadığını farkederim ona göre alırım.Asla katalogtan seçip kırmızı ruj alamam. Her rengi düşünmeden alabilirim ama kırmızıya geldi mi asla cesaret edemem. 


 Rimmel Londonun 01 numaralı rujunuda arkadaşım makyajlı karelerde gördüm ve tesadüf watsons indirimide denk gelince yarı fiyatına aldım. Aldığım günden beri hiç sıkılmadan kullanıyorum. Çok güzel bir kırmızısı var .Genelde kırmızı rujlar özel gecelerde tercih edilen bir renktir ama bu ruj günlük hayatınızda çok rahat kullanabileceğiniz güzellikte ,mat bir kırmızı , kokusu bana hani ilkokulda kullandığımız pembe kokulu silgiler vardır ya onları anımsattı.
 Rengini çok belli edemedim bu resimde ışıktan dolayı parlama yaptı ama renk pigmenti çok iyi ,sürümü gayet yumuşak ve kaygan bir yapısı var .Sürerken çok etrafa bulaşmıyor ve hatta dişlerinize lekesi kesinlikle çıkmıyor ki bu çok önemli :)) Dudaklarınızda etkisini bir şey yemeyip ,içmezseniz en az 4 saate kadar koruyor. Dudaklarınızın çizgilerine çok dolup çirkin bir görüntü oluşturmuyor.


Şirin sıradan siyah bir ambalaja sahip olan rujumuz ,üzerindeki kırmızı KATE yazısı ile seriye dikkat çektiriyor. Dudağımda duruşu ise bu şekil ,ben çok severek kullanıyorum.





Bana bunu tavsiye eden arkadaşım makyajlı karelere teşekkür ediyorum. Bende size tavsiye ediyorum. Size en yakın watsons mağazasına gidip en kısa zamanda bu ruja sahip olun, sevgiler...


"RİMMEL LONDON KATE 01 KIRMIZI RUJ DENEYİMİM !" için 11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Very nice tone, right? Are you comfortable even when using the log, they love

      Sil
  2. Uwwww yakismis tatlım cok begendim cnm benim; )

    YanıtlaSil
  3. Rengi güzel görünüyor rujun size de yakışmış. Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım, ben de blogumu yeni açtım beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim . Gerçekten çok hoş bir rengi var. Bloguna geldim takibe aldım .Sevgiler...

      Sil
  4. Canım çok yakışmış bu arada iade-i ziyarete geldim takibin için çok teşekkürler ben de takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ne demek çok memnun oldum geldiğine ,destek olmaya her zaman hazırım.

      Sil
    2. çok teşekkürler çekiliş başlattım beklerim :)

      Sil