9 Aralık 2023

TheLifeCo limon ve acı biber içeren içecek tozu

9 Aralık 2023

 TheLifeCo limon ve acı biber içeren içecek tozu, içerdiği cayenne (acı biber) sayesinde açlık hissini azaltır ve metabolizmayı hızlandırma özelliğiyle kilo vermeyi destekler. Bağışıklık sistemini güçlendiren toz, prebiyotik bileşenleri ve yüksek lif miktarı ile mikroorganizmaların bağırsaklardaki gelişimini düzenler. Dondurularak kurutulmuş limon ve lime ile acı biberin (cayenne pepper) antioksidan özelliklerini, içecek tozu formunda kolay kullanılabilir hale gelir.  



Acı biberin sağlıktaki gücü
Metabolizmasını hızlandırmak isteyenler, yüksek lifli besinler tüketmek isteyenler, aralıklı oruç (intermittent fasting) (IF) beslenme şekli ile beslenenler için master detoks anlamı taşıyan limonlu ve acı biberli içecek karışımı, neredeyse dünyada 9 bin yıldır hem gıda hem de ilaç olarak kullanılan acı biberi, sağlığı yeniden yapılandırmak için en güçlü bileşen olarak sunuyor.

Acı biber Cayenne, Orta ve Güney Amerika kökenli ve şu anda subtropikal ve tropik iklimlerde yetişen bir çalıdır. İçi boş meyvesi, olgunlaştığında kırmızı, turuncu veya sarıya dönüşen uzun baklalara dönüşür. Acı biberin bu faydalarının çoğu, bitkinin aktif bileşiği olan kapsaisin nedeniyle mümkündür.

Acı biberli içecek tozunun öne çıkan özellikleri

-Prebiyotik bileşen (Hindiba kökü lifi) içerir ve yüksek lif oranına sahiptir.

-Prebiyotik bileşenler sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotik mikroorganizmaların bağırsakta gelişimini ve yaşamını destekler.

-İçeriğindeki dondurularak kurutulmuş limon ve misket limonu (lime), zengin C vitamini kaynaklarıdır.

-İçeriğindeki acı biber (cayenne pepper) açlık hissini azaltma ve metabolizmayı hızlandırma özelliğiyle kilo vermeyi destekler.




0Yorum