27 Ekim 2019

L'oreal Paris Magıc Shampoo Görünmez Kuru Şampuan

27 Ekim 2019
Herkese merhaba, hepimizin zamansızlık yüzünden duş alamadığımız günler olur değil mi? Bazen çok hızlı hazırlanmamız gerekir ama saçlarımızı yıkayacak zamanımız olmaz. İşte bende böyle zamanlar için ,kuru şampuanlardan yardım alan biriyim. Özellikle son günlerde L'oreal Magıc Shampoo Görünmez Kuru Şampuan elimin fazlaca gittiği bir ürün. 
Bildiğim kadarıyla loreal kuru şampuandan  beş çeşit bulunuyor. Bendeki yağmur ormanları çeşidi. Bana göre oldukça hoş bir kokusu var. İçindeki bambu suyu ve beyaz çay yapraklarından dolayı parfüm etkisi yaratıyor. Saçlar anında taze kokuyor. 

loreal kuru şampuan
Ambalaj  rengini oldukça seviyorum. 200 ml oldukça büyük bir şişesi var. Kullanmadan önce iyice çalkalıyorum. Kuru saç dibime 30 cm mesafeden sıkıyorum. Parmak  uçlarımla masaj yaparak ,şampuanın saçıma nüfus etmesini sağlıyorum. 

loreal paris magıc shampoo
Loreal magıc kuru şampuan iki banyo arasında saç diplerini anında ferahlatmak ,hacim kazandırmak için kullanılıyor. Doğal yağ emici özelliği olarak içinde, ince pirinç tozu bulunuyor. Son yıllarda saç diplerim çok fazla terler oldu . Bu sebeple daha çabuk hacim kaybediyor ve yağlanma daha çabuk oluşuyor. 
loreal paris görünmez kuru şampuan
Gördüğünüz gibi normal kuru şampuanlara oranla daha az  beyazlık barındırıyor. Başka versiyonlarında olmuyor sanırım ama kağıt testinde azda olsa beyazlık bırakıyor. Yalnız bu beyazlık saça sıkıldığında gözükmüyor.
loreal kuru şampuan kullananlar

Aradaki farkı görmeniz için fotoğraf yüklüyorum. Oldukça yağlı olan saçımı ,gayet güzel kamufle ediyor. Gördüğünüz gibi gerçekten beyaz bir kalıntı bırakmıyor. Hacim kazandırıyor evet 👌

Yalnız öyle saçımı yeni yıkamış gibi  bir etki yapmıyor. Yani saçlarımda pırıltı oluşmuyor ,biraz matlaşıyor. Gün içinde saçlarla fazla oynanırsa etkisi kayboluyor ve tekrarlamak gerekiyor. 
Kesinlikle favorim diyeceğim bir şampuan değil ama yine de işimi gördüğü için kullanıyorum.
İçerik olarak pek temiz olmadığını belirtmek isterim.  Sizler kuru şampuan kullanıyor musunuz ?
Benimle paylaşırsanız sevinirim.


"L'oreal Paris Magıc Shampoo Görünmez Kuru Şampuan " için 9 yorum:

  1. Çok reklamı yapıldığı için çok merak ediyordum; bana da L'Oréal ContentPro'nun kutusundan çıkmıştı. Temizliğine de çok bayılmadım açıkçası ama beni asıl sıktıktan sonra nefesimi tıkaması rahatsız etti. Baya yoğun ve tıkayıcı, kimse bahsetmemişti ama ben çok rahatsız oldum. Güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana hangi çeşit çıktı bilmiyorum ama öyle kokusu falan tıkamadı beni. Oldukça hoşuma gitti hatta, belki kimse böyle bir şey yaşamadığı için bahsetmedi. Teşekkür ederim ,sevgiler...

      Sil
  2. bu ara sık sık saç yıkamamak için sürekli kullanıyorum mecburen..

    YanıtlaSil
  3. Çok kullandığım bir ürün özellikle verdiği dolgunluğa bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben temiz saçımda hacim vermesi için kullanıyorum✌️😍

    YanıtlaSil
  5. Interesting product and excellent post!

    YanıtlaSil
  6. Saçlarımı 10 gün yıkamasam yağlanma olmuyor ama hacim için alıyorum kuru şampuan. Senin kullanımında gayet net görünüyor hacim. Alacağım ben de Loreal Magic Shampoo Görünmez kuru şampuanı

    YanıtlaSil
  7. Ben bunu kullanamadım. Alerjimi çok fena tetikledi, nefesimi tıkadı. O yüzden yeğenime verdim.

    YanıtlaSil