15 Ekim 2019

Avon Far Away , Infınıty, Glamour Parfümler

15 Ekim 2019
Herkese merhaba ,Avon Far Away 'in 25. yılına özel çıkarmış olduğu parfümleri Avon Infınıty , Avon Glamour isimli parfümlerinden bahsedeceğim bugün sizlere :) 
Avon parfüm konusunda oldukça başarılı .
Far away parfüm ,bir çok kişi tarafından  yakından 
tanınmasına rağmen ben oldukça geç keşfettim. Püsküllü şişeleri göze oldukça hoş gözüküyor. 
Yalnız şişe kapaklarını beğenmedim.  Şişe tasarımları oldukça güzel onu beğeniyorum ama kapaklar kapatırken sorun yaratıyor.
avon far away parfümler


Avon Far Away Klasik 
Oryantal ve çiçeksi bir koku ,içinde sandal ağacı, yasemin ve frezya notaları bulunuyor. İlk sıktığım anda biraz ağır geliyor. Hafif bir baş dönmesi yaşatıyor. Saatler ilerledikçe koku oturuyor ve daha hoş ve kalıcı kokuyor. Eskiden beri tanıdığımız bir koku. Ben kullanmasam bile etrafımda kullanan çok kişi vardı.İnanın insanı o yıllara götürüyor. 



Avon Far Away Infınıty 
 
Şu ara en sık kullandığım parfüm diyebilirim. Kadife çiçeği , yasemin ve içinde bulunan vanilya kokusu sayesinde oldukça hoşuma gitti. Bunu sıktığımda beni çok tıkamıyor. Baş dönmesi yaşamıyorum.
 İçlerinde en hafif kokuya sahip ınfınıty ,tabii kalıcılığı da onun için biraz daha düşük . 
Gün içinde yoğun koku isterseniz tekrarlamak gerekiyor. 

Avon Far Away Glamour
avon far away glamour
Far away glamour sanırım en iddia parfümü olmuş. Misk notaları ,siyah frenk üzümü tomurcukları ve madagaskar vanilyası sayesinde bir çok kişinin bir tık daha hoşuna gitti. Bende sevdim elbetteki ama bu kokuyu biraz daha soğuk havalara saklıyorum. Sıkıldıktan bir süre sonra benim cildimde , meyve ve vanilya kokusu biraz daha öne çıkıyor  Keskin ama gün içinde tazelemem gereken bir koku .

Elime geçen bu parfüm serisi oldukça hoşuma gitti. Siz daha önce far away parfüm kullandınız mı ? 
Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Başka bir yazıda görüşmek üzere ,sevgiler...




"Avon Far Away , Infınıty, Glamour Parfümler " için 7 yorum:

  1. Içinde yasemin olan avon parfümler sanırım benim için en uygun olanlar. Yasemin kokusunu çok seviyorum parfümde de ilk tercihimdir 😊

    YanıtlaSil
  2. Far away klasik olan annemle benim yıllardır kullandığımız bir parfüm. Diğerlerini de en kısa zamanda denemek istiyorum. Eminim ki çok seveceğim, merak ettim :) Teşekkürler tanıtımınız için

    YanıtlaSil
  3. Üç parfümle ilgili de tamamen seninle aynı fikirdeyim. Şişe tasarımlarını çok sevdim ama dediğin gibi, kapaklar sıkıntılı. Ve benim de en çok beğendiğim Glamour oldu; baya başarılı bir kış kokusu. Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Benimde beğendiğim kokular çok hoş gerçekten emeğine sağlık :)
    Bende yazımı okumanızı ve değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

    http://www.pelorina.com/roma-floransa-gezi-rehberi/

    YanıtlaSil
  5. siyah renkli olanı merak ettim henüz denemedim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Bu parfümlerden infinity benim en beğendiğim oldu. Kapak konusu evet bir rahat durmuyorlar. Bu arada yıllar önce For Away roll on çok kullanmıştım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama o dönem ciddi başarılı bir üründü

    YanıtlaSil