30 Nisan 2015

Ana Sayfa » » BAHARA MERHABA KAHVALTISI GİZEM VE BİRGÜN'LE !

BAHARA MERHABA KAHVALTISI GİZEM VE BİRGÜN'LE !

30 Nisan 2015
19 Nisan pazar günü tatlımı tatlı iki blogger arkadaşımın düzenlediği etkinlik için Taksim Tutto cafede davetli tüm blogger arkadaşlarım ile toplandık.Muhabbetin gırla gittiği ,gülüşmelerin hiç kesilmediği bu güzel etkinlikten öyle keyif aldımki zaman su gibi akıp geçti.Gizemin saksısı blogu sahibi  Gizenciğim zaten çok sevdiğim bir arkadaşım, Birgün'le ( acemiden blog) ise o gün tanıştım ama o yakın tavırlarıyla onuda çok sevdim.

Tanışmadığım arkadaşlarımla tanıştım bu benim açımdan oldukça güzel bir ayrıntı ,blog camiasında istiyorum ki çok geniş bir arkadaş kitlem olsun:)
Zevkli geçen günde kızlar bizim için oldukça güzel hazırlanmışlar. İlk önce buldukları mekan harika bir yerdi. Serpme sabah kahvaltısı yapabileceğin ,kitabını okuyabileceğin ,arkadaşlarla sıcasık bir ortamda muhabbet edebileceğin çok şirin bir cafe ,özellikle salçasına bayıldım. Diyet miyet unutuldu o gün ekmeğe sürüp sürüp yedim :))

Saatler ilerledikçe bizim için hazırlanan süprizler tek tek ortaya çıkmaya başlamıştı. Hepimize çiçekli bileklikler dağıttılar ve bizde ellerimizi birleştirip blogger kardeşliği yaptık :)

 Pastamız tam baharlıktı.Rapunzlinmutfaği bizlere çok güzel bir pasta hazırlamıştı. Kendi elleri ile kesti arkadaşlarımız ve bizde afiyetle yedik pastamızı :)

 İlk bakıldığında elma şekeri sandığım eve geldiğimde fark ettiğim Mutlu mumlar öyle sevimli bir mum yollamışki hani yakmaya kıyamazsın :))
 Minnik Succulentlerimiz bizlere Minusthegarden 'de hediye ,çok sevimliler her zaman her şeyin miniği sevilir ya :)) 
 Adımıza özel hazırlanmış kurabiyelerimiz vardı bizim tabikide harika bir sponsoru 
Zencefil Kurabiye Evi renklerini çok güzeldi yemeye kıyamıyor insan , diyelimki özel bir günde sevdiklerinize ikramlıklarla jest yapma isterseniz isme özel kurabiye çok hoş bir fikir bence ...
 Biz baharı cupcakelerle karşıladık .Ruj şeklinde olan model ile fotoğraf çekilmemek olmazdı sanırım. Çok güzel lezzetler bunlar ,ellerine sağlık That's Cookie Butik Kurabiye & Pasta
Harika bir gün geçirdim. Sponsorlarım bittimi ? tabikide hayır ,diğer yazımda devamını paylaşacağım. Kızlar harika bir etkinlik oldu. Sizlere çok çok teşekkür ediyorum.




"BAHARA MERHABA KAHVALTISI GİZEM VE BİRGÜN'LE !" için 5 yorum:

  1. Yaaaa çok güzel bir gündü dimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yasmina ,harika bir gündü ,özledim seni ...

      Sil
  2. Eğlenceli geçmiş etkinlik. Organize edenleri tebrik ederim.
    Sen de çok tatlısın Yasemin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım çok güzeldi gerçekten , o senin tatlılığın bir tanem :))

      Sil