22 Ocak 2015

Ana Sayfa » , » essence good girl bad girl özel koleksiyonu zıtlıkları birleştirmeye geliyor.

essence good girl bad girl özel koleksiyonu zıtlıkları birleştirmeye geliyor.

22 Ocak 2015
Avrupa’nın lider kozmetik markası essence’in yeni özel koleksiyonu “good girl bad girl” zıtlıkları birleştirmeye geliyor. essence good girl bad girl ile ruh haline göre, ister ilgi çekici ve güçlü bir tarz; istersen doğal ve hafif bir görünüm kazanabilirsin.
Pastel ve yumuşak tonlarla koyu pembe, mor ve siyahı bir araya getiren good girl bad girl özel koleksiyonu üç ucuyla farklı stiller yaratabileceğin yenilikçi eyeliner kalemiyle dikkat çekiyor. Efekt ojeler ve farklı ruh hallerine hitap eden farklı parfümler koleksiyonun diğer öne çıkan ürünlerinden.   



essence good girl bad girl dörtlü göz farı
Far tercihin pembe, şeftali, rose ve liladan oluşan masum renklerden yana mı, yoksa fuşya, rose, siyah ve koyu morun kışkırtıcı birlikteliğinden yana mı? essence good girl bad girl dörtlü far paleti ile ister yumuşak ister keskin geçişlere sahip, farklı makyaj stillerine sahip olabilirsin.
  Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 10,25 TL


essence good girl bad girl multistyle eyeliner kalemi
Kedigözü makyajını yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Aynı kalemde üç başlığa sahip eyeliner sayesinde alışkanlıkların dışında bir stile sahip olacaksın!
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 11 TL


 

essence good girl bad girl ruj

Koyu mor ve koyu fuşya seçenekleriyle dudakları ön plana çıkaran essence good girl bad girl ruj, dudaklardaki son moda trendi yakalamak isteyenler için!
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 8,5 TL


essence good girl bad girl dudak parlatıcısı
essence good girl bad girl dudak parlatıcısı yoğun renklerdeki rujların aksine pembe altın ve şeftali tonlarıyla dudakları yumuşatıp, ışıltılı bir görünüm kazandırır.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,25 TL




essence good girl bad girl allık
Parlak şeftali tonlarındaki essence good girl bad girl allık, kremsi yapısı sayesinde ciltte kolayca yayılır, yanaklara taze bir canlılık verir.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,25 TL

essence good girl bad girl oje
essence good girl bad girl ojeler ile ruh haline göre ilgi çekici ya da sade stiller yaratmak çok kolay. Porselen, inci parıltısı, metalik, yılan derisi, simli ve deri görünümü ile tırnakların adeta birer stil ikonu olacak.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 4,95 TL



essence good girl bad girl efekt cila
essence good girl bad girl efekt cila seçtiğin herhangi bir renk ojenin üzerine sürülebilir. Tırnakları parıl parıl yapacak cilanın rose ve siyah alternatifleri mevcut.
 Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,25 TL

essence good girl bad girl like a good girl parfüm
essence good girl parfüm olmadan tarzın tamamlanmış sayılmaz! Önce bergamot, şeftali ve beyaz biber ile canlı bir koku, ardından frezya, müge, beyaz gül, beyaz sedir, kehribar ve vanilyanın aromatik dokunuşuyla kendini daha iyi hissedeceksin.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı (10 ml) : 9,90 TL
 

essence good girl bad girl like a bad girl parfüm
essence bad girl parfüm koleksiyonun vazgeçilmez parçalarından! Önce çiçek, karabiber, şeftali ve toz şeker ile tatlı bir meyve kokusu; ardından siyah gül, frezya, yasemin ve siyah sedir ağacı, sonrasında karamel ve misk kokusu ile yoğunluk kazanan parfüm özgür hissetmeni sağlayacak.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı (10 ml) : 9,90 TL


"essence good girl bad girl özel koleksiyonu zıtlıkları birleştirmeye geliyor. " için 4 yorum:

  1. Blogunuzu ve blogunuzun ismini çok beğendim emeklerinize sağlık
    http://arzununlezzetadasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Fiyatlari cok ekonomik.. Denemek gerek..

    YanıtlaSil