8 Mayıs 2020

Ana Sayfa » , , » Garnier Taze Karışım Kağıt Yüz Maskesi C Vitaminli

Garnier Taze Karışım Kağıt Yüz Maskesi C Vitaminli

8 Mayıs 2020
Garnier taze karışım kağıt yüz maskesi c vitaminli yi bir süre önce denedim. 
Garnier'in bu kağıt maskeleri alışılmışın dışında iki bölümden oluşuyor. 
garnier c vitamini yüz maskesi
Bir bölümünde yenilikçi ve yüksek emici özelliği bulunan kuru maske .
 Diğer bölümünde ise c vitamini içeren nemlendirici losyon bulunuyor. 
Maskenin losyonu aktif ettikten sonraki fotoğrafını çekmeyi unutmuşum :( 
O yüzden  ambalaj üzerinden anlatmaya devam edeyim.
garnier kağıt yüz maskesi c vitaminli
Fotoğrafta çizdiğim kısımlarda kısa çizgilerle işaretler bulunuyor. Bu kısımları katlayarak ,nemlendirici losyonu bastırıyoruz ve yukarı doğru itiyoruz. Maskenin losyonu iyice emmesini sağlıyoruz. Paketi açıp maskeyi yüzümüze uyguluyoruz.
15 dakika sonra maskeyi yüzümüzden çıkarıp kalan losyonu cildimize masaj yaparak yediriyoruz.
Ya da istemezsek kalan kısmı bir pamuk yardımıyla temizliyoruz. 
Losyon biraz fazla geliyor bayağı bir kısmı poşette kalıyor. 
Maske karıştığında jelimsi ,elastik bir dokuya dönüşüyor.
Maskenin vaatleri solgun,yorgun ve nemini kaybetmiş ciltler için daha enerjik ,daha nem kazanmış ve daha parlak bir görünüme kavuşması sağlanıyor diye geçiyor.
garnier c vitaminli yüz maskesi kullananlar
Maskeyi cildimize uyguladığımızda kağıt kısmında bir  kuruma olmuyor.
Ben maskeyi gece uyguladım .Söylenildiği gibi 15 dakika beklettim ve daha sonra kalan kısmı masaj yaparak cildime yedirdim.
Maskeyi çıkarttıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım .Cildim yapış yapış olmuştu ve hiç bir fark görememiştim. Bu şekilde o gece uyudum . Sabah kalktığımda farkı işte o zaman  daha belirgin görebiliyordum .Maske tamamen emilmiş ve o yapışık his hiç kalmamış .Cilt daha parlak ,aydınlık ve gayet iyi nemlenmişti. Bu ayrıntıları göz önünde bulundurursak vaatlerini yerine getiriyor. 
İşte kağıt maske olması sebebiyle bu etkiler çok uzun sürmüyor. Aslında o etkiyi görmek için haftada bir kaç defa yapmak gerekiyor ama benim elimde başka olmadığı için devam edemedim. Tekrar alır mıyım ? Eğer bunu aldığım gibi uygun bir fiyata bulursam yeniden alırım . İçeriği fotoğraftan net olarak görebilirsiniz. Elimde hyaluronik asit içeren maskesi de bulunuyor. 
Bir daha onu deneyip paylaşacağım. 


"Garnier Taze Karışım Kağıt Yüz Maskesi C Vitaminli" için 9 yorum:

  1. Kağıt maskelerin anlık etkisi işte. Bir aylık nemlendirme vaat eden maskeler bile bikaç gün içinde etkisini yitiriyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ne yazık ki sürekli bir etki görmek mümkün değil.

      Sil
  2. bunu almıştım ama deneyemedim daha .. dediğin gibi etkisinin bir ay sürmesi mümkün değil ama anlık makyaj öncesi ya da yorgun bir gün sonrası cildi canlandırmak için kullanıyorum ben kağıt maskeleri..

    YanıtlaSil
  3. bu maskeler daha çok günü kurtarmak için iyi oluyor

    YanıtlaSil
  4. Kağıt maskeleri seviyorum geçicide olsa kendini iyi hissetmesini sağlıyor insanın. Bu maskeyi denemedim ama diğer bir kaç çeşidini kullanmıştım elimde 2-3 tane daha kullanmayı bekleyen maskesi var,genel olarak markanın hem kağıt hemde diğer cilt maskelerini ve hatta kremlerini beğenerek kullanıyorum. Yazı için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  5. Bu tip maskeler en fazla bir gün boyunca etkili oluyorlar bencede.Garnier bu kategoride en keyif aldıklarımdan biridir.

    YanıtlaSil
  6. Genelde bu tip maskelerden 2'şer 3'er tane alıp kür şeklinde kullanıyorum. En net etkiyi öyle alıyorum. Beğeniyorum Garnier maskeleri.

    YanıtlaSil
  7. Ben bu maskeyi çok seviyorum ama üst üste kullandığımda içeriğindeki C vitamini sivilce yapabiliyor. O yüzden 2 haftada bir vazgeçilmez tercihim ;)

    YanıtlaSil
  8. Denenebilir valla bu arada uykusuzluk halsizlik pclere bakmaktan bir suratta sıkıntılar aldı başını gidiyor :) teşekkür ederiz tanıtım için garnier c vitaminli kağıt yüz maskesi güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil