27 Kasım 2019

Ana Sayfa » , , , » Elma Kök Hücreli Kolajen Maske / TTMask

Elma Kök Hücreli Kolajen Maske / TTMask

27 Kasım 2019
Timeless truth elma kök hücreli kolajen maskeden bahsedeceğim bugün sizlere .
Aslında çok fazla kağıt maske insanı değilim. Ben bir ürünü beğendiğim zaman devamlılığı olsun ,elimin altında bulunsun istiyorum . Biliyorsunuz kağıt maskeler tek kullanımlık ve etkiler kısa süreli oluyor. Yine de zaman zaman uygun kampanyalar bulduğumda aldığım veya etkinlikler vasıtasıyla elime geçen  kağıt maskeleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Böylece sizlere bir nebze olsun fikir vermiş olurum .
timeless truth apple mask elma kok hucreli kolojen
Ttmask elma kök hücreli biyoselüloz maske İsviçre'nin ünlü elma cinsi Uttwiler spatlauber'den elde edilen kök hücrelerini içeriyor. Ayrıca bu hücrelerin  insan cildi hücreleriyle benzer özellikleri varmış. Cildi canlandırıp ve besleyen zengin içerik içeriyormuş.
Elma kök hücreleri kolajen ve elastinlerin desteğiyle cilt üzerinde  hasarlı dokuların onarılması
 ve yaşlanma belirtilerin giderilmesinde yardımcı oluyormuş. 
apple collagen maske
Apple elma kök hücreli maske biyoselüloz bir maskedir. Biyoselüloz maskeler üstün nanolifli yapısı sayesinde yüze mükemmel temas sağlıyor. Masaj hissi uyandırarak ,spa'daymış gibi cilt bakım deneyimi yaşatıyor. Timeless truth apple collagen maske 2014 yılı İngiltere cosmetic executive women ınsider's choice ödülünü kazanmış bir ürün. 
  elma kök hücreli maske
Maskeyi temizlenmiş yüze her iki yüzündeki koruyucu filmleri çıkartarak kullanıyoruz. Yüzümüze yerleştirdikten sonra 15-20 dakika bekliyoruz . Maske çıkartıldıktan sonra kalan serumu yüzümüze ve boynumuza yediriyoruz. Maskeyi kullanırken yüzümde oldukça serinlik ve ferahlık  hissettim. Süre dolana kadar serinlik hissi devam etti. 
Maskeyi çıkarttıktan sonra ise nasıl hissettiğime gelince .

Nem konusunda karma bir cildim olmasına rağmen bana yeterli nem vermiş hissi uyandırmadı. 
Bu konuda beklentim oldukça yüksekti. 
Yalnız müthiş bir şekilde dirilik hissettim. Hatta kaş bölgemin yukarı kalktığını ve daha gergin ve  sağlıklı gözüken bir cilde sahip oldum.
 Bu gözle görülen ve çok hoşuma giden etkisi oldu. 

Gönül isterdi ki birazda ışıltı katsın. Ben cildimde ışıltı görmeyi seviyorum. 
 Denedim etkileri sevdim ama keşke günlerce o etki sürse, bunun için sürekli kullanım gerekir :(
 Maske Tayvan'da üretiliyor ve üretim tarihinden itibaren 3 yılda son kullanma tarihi doluyor. 
Maskeyi yaralı veya intihaplı cilde kullanmıyoruz. Göz ile temasından kaçınıyoruz ,herhangi temas halinde bol suyla gözümüzü yıkıyoruz. İçeriğinde paraben bulunmadığını belirtmişler. 
Etken maddeleri elma kök hücre , kolajen ,hyalüronik asit ,biyo marin elastin , sodium alginate bulunuyor. 

Fiyat olarak 39 tl 'ye satıldığını gördüm. Bir kağıt maske için sanki biraz yüksek bir fiyat .Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
 Fikirleriniz bekliyorum.


"Elma Kök Hücreli Kolajen Maske / TTMask" için 6 yorum:

  1. kolojen maske bilgileri için editöre teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  2. Kagıt maskeleri seviyorum, kullandıktan sonra oldukça rahatlamış hissediyorum, ben de cildimde ışıltı görünce daha memnun oluyorum, bu maskenin fiyatı yüksekmiş bu yüzden indirimde deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. kağıt maskeleri daha çok seviyorum bende. bu maskeyi kullanmıştım hoşuma gitmişti ama fiyatı dediğin gibi yüksek:(
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil
  4. Kağıt maskeler pratiklik açısından ilgimi çekiyor. Elma kök hücreli kolajen maskeyi ilk kez gördüm. Denemeli aslında. Ama keşke dediğiniz gibi etkileri daha uzun süre hissedilse..

    YanıtlaSil
  5. Kağıt Maske için fiyatı oldukça yüksek, ayrıca ilk defa gördüğüm bir marka. Piyasada daha etkili ve uygun fiyatlı maske mevcut, o yüzden gereksiz buldum. Ama etkileri süpermiş. İnceleme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Bu maskeye bizim Zeynuş bayılıyor, indirim denk geldiğinde alıyor hep. Ben de çok merak ediyordum etkilerini, ama çok nem vermemesine şaşırdım açıkçası. İndirim denk gelirse alıp bir deneyeyim; nem vermese de o gerginlik olayı hoşuma gidiyor çünkü :) Çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil