16 Eylül 2019

New Well Dipliner

16 Eylül 2019
Herkese merhaba ,bugün sizlere tüm yaz boyunca kullandığım newwell markasına ait diplinerdan bahsetmek istiyorum. Bütün yaz kullanmışsın demek ki çok sevdin dediğinizi duyar gibiyim :)
Evet hem çok sevdim ,hayır o kadar da sevmedim  diyebileceğim bir ürün oldu kendisi :) 
Bu ne yaman çelişki demeyin ben size ayrıntıları anlatmaya başlayayım. 
newwell dipliner
New well markasını daha önce rujları sayesinde tanımıştım ama ilk kez farklı bir makyaj ürününü denedim.  Kısaca markadan bahsedecek olursam 35 yıldır piyasanın içinde olan bir Türk markası . Kadın ve kadına dair sloganları ile günden güne kendini ispatlamaya ve yenilenme çalışmaları devamlı devam ediyor. Saç bakımı ürünleri de dahil ,yüzlerce çeşit ürüne sahip.
Ürünleri dermatolojik olarak test ediliyor ve hayvanlar üzerinde test yapılmıyor. Ne güzel değil mi?
  Uygun fiyatı sayesinde çok kolay ulaşılabiliyor. 
newwell dipliner yorumları
Newwell diplinerin fotoğrafta da gördüğünüz gibi inceltilmiş ,keçeli bir ucu var.  Ürünü kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor. bu çalkalama esnasında yeterli ürün uca bulaşıyor. Çizgi çekmesi kolay uç kısmı sıkıntı yaratmıyor. Yalnız sevmediğim bir yönü çizgiyi çekerken aralar boşluk kalıyor. Üstünden tekrar tekrar geçmek gerekiyor ve bazı taraflarda silinmeler oluyor.  
newwell dipliner kullanıcı yorumları
Renk oldukça siyah ve mat bu yönünü çok sevdim .
Yalnız benim  göz kapağımda  sürdüğüm andaki gibi kalmıyor .
Saatler ilerledikçe silinmeler başlıyor. Sanırım dayanıklılık kış aylarında daha fazla olur.
 Evet gün içinde akıp beni rezil etmiyor ama yanlışlıkla elim değerse ne yazık ki siliniyor. 6 ml net ağırlığa sahip diplinerin gayette şık ,sade bir ambalajı var. Elime oturması oldukça güzel ,kullanırken kolaylık sağlıyor. Fiyat olarak newwell ürünleri kesinlikle çok uygun. Belki özel makyajlarda olmaz ama benim gibi günlük kullanmak için uygun fiyatı dolayısıyla satın alabilirsiniz. 
Siz newwell ürünlerinden hiç kullandınız mı? Paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler...



"New Well Dipliner" için 9 yorum:

  1. New Well'in allıkları ve aydınlatıcıları güzel sanırım. Fondötenini de ben pek tutmamıştım. Bu diplinerın da üst üste uygulandığında altındakini kaldırıyor olması hoş değilmiş. Teşekkürler yazdığın için, sayende fikrimiz oldu! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek çizgide çekebilen biri olmadığım için üstünden geçmek zorunda kalıyorum .Bu sırada boşluklar oluşması canım sıkıyor. Renk çok iyi ama günlük kullanımdan ileri gidemeyecek özelliklere sahip benim için. Sevgiler ,canım...

      Sil
  2. Ben yeni denemeye başladım, bakalım neler yaşayacağız New Well dipliner ile
    Evet markanın ürünlerinin çoğu hem çok güzel hem uygun fiyatlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin fikirlerin nasıl olacak merak ediyorum canım .

      Sil
  3. Güzel ve uygun fiyatlı ürünleri var markanın sanırım gloss ve rujları da iyi ama ben kullanmadım. Üstünden geçmek zorunda olmak ve silinmesi benim için eksi bir yön ne yazık ki, fikir için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksi yanları olmasaydı daha fazla sevebilirdim .

      Sil
  4. Bu markanın ojesini kullandım, rujları da ilgimi çekmişti. Diğer ürünlerini merak ediyordum, deeplinerı bana göre değilmiş öğrenmiş oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojesini de ben hiç görmedim canım. Diplineri seveceğini düşünmüyorum evet canım.

      Sil
  5. New well markasını daha önce rujları sayesinde tanımıştım ama ilk kez farklı bir makyaj ürününü denedim.  Kısaca markadan bahsedecek olursam 35 yıldır piyasanın içinde olan bir Türk markası . Kadın ve kadına dair sloganları ile günden güne kendini ispatlamaya ve yenilenme çalışmaları devamlı devam ediyor. Saç bakımı ürünleri de dahil ,yüzlerce çeşit ürüne sahip.
    bed sheets , king size quilted bedspread , bed sheets , gul ahmed bed sheets sale 2018 with price , quilts and coverlets , bedding , razai , couch slipcovers , pillow coverskorean blanket

    YanıtlaSil