9 Eylül 2019

Ana Sayfa » , , » Frei Öl Ayak Bakım Kremi

Frei Öl Ayak Bakım Kremi

9 Eylül 2019
Bir süredir gece bakımıma eklediğim Frei Öl üreli  ayak bakım kremini anlatacağım bugün sizlere :)
Ayaklarımla alakalı topuklarımda oluşan kuruluk dışında pek bir sorunum yok şükür. Gözle görülür şekilde kuruluk oluşması topuk bölgesinin beyaz durmasına ve çirkin bir görüntüye sebep oluyor. Genel olarak bu durumdan pedikür yaptırarak kurtulmaya çalışıyorum ama zamansızlık sebebiyle bazı zamanlar mesafeyi açtığım oluyor. Bu yüzden kullandığım ayak kremlerinin topuk bölgemi tazelemesi benim için çok önemli işte frei öl ayak bakım kremi de böyle bir krem.
frei ol ayak bakım kremi
İçeriğinde zengin B3 ve E vitaminleri bulunuyor. Düzenli kullanımda aşırılaşmış  nasırları azaltığı ve pürüzsüz bir  yumuşaklık kattığı iddia ediliyor. Ciltteki pul pul dökülmeleri ve kızarıklık ve kaşıntıyı ilk kullanımdan itibaren azaltmaya başladığı vurgulanıyor.
frei ol üreli ayak bakım kremi
Freil Öl yoğun biçimde % 10 kremi sayesinde kuruluk kaynaklı topuk çatlaklarını onarılmasına yardımcı olan bir krem. Zaten ilk kullanımda diğer kremlerle arasında farkı hissediyorsunuz. Başka bir krem kullanarak ayaklarımı nemlendirdiğim oluyor ama o yumuşak his ve pürüzsüzlük bu kremde olduğu kadar uzun sürmüyor. Ben her akşam temiz ayaklarıma uygulamayı tercih ettim. Ertesi gün bile ayaklarım ilk sürdüğüm andaki tazeliğini korudu. Yaz ayları bilirsiniz deniz ,kumsal etkene sebebiyle ayak bakımını taze tutmak çok zordur. Bu yaz ben bu konuda zorlanmadım .Oldukça hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Akışkan bir yapısı yok oldukça kıvamında ,sürdüğüm anda biraz yağlı bir his bıraksa da bu his çabuk geçiyor. 
75 ml bir ambalaja sahip . Az bir miktarı bile benim topuk bölgeme yeterli geldi .
Açıldıktan sonra 8 ay gibi bir zamanda tüketmek gerekiyor.
frei öl üreli ayak kremi
İçerik kısmını ekleyeyim buradan inceleyebilirsiniz. 
frei öl üreli ayak kremi
Freil öl markası 1996 yılından beri Almanya'da üretiliyor. 2017 son çeyreğinde Türkiye pazarına giriş yapmış .Markanın ürünlerine seçkin eczaneler kanalı,internet sitesi ve Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca marka ürünlerinin arkasında duruyor. Memnun kalmadığınız ürünlerini 15 gün içinde geri iade veya değişim yapabiliyorsunuz. Benim aklımda olan bir kaç ürünü daha var. Uygun fiyatla karşılaştığımda almayı düşünüyorum. Onları da test ettiğimde sizlerle paylaşacağım. 
Bu arada sizleri çok özlemişim . Blogtan ayrı kalmak kimi zaman ruhen iyi gelse de ,yazmaya başladığımda özlemimi hissediyorum. Şimdilik yazıma son veriyorum. 
Başka bir yazıda görüşmek üzere ,sevgiler....



"Frei Öl Ayak Bakım Kremi" için 5 yorum:

  1. Bu serinin yüz kremini de ben kullanmış ve çok beğenmiştim. Ayak kremi de aklımdaydı; aslında %50 indirim varken değerlendirmek lazım. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ben de yüz kremini seviyorum ...

    YanıtlaSil
  3. Frei öl ürünlerini çok seviyorum ayak kremini listeme yazdım 😍😉

    YanıtlaSil
  4. Temizleme yağını çok severim markanın. ayak bakım kremine de indirimlerde bakayım çünkü çok uygun fiyatlı diyemeyiz sanıyorum Frei Ol için :D

    YanıtlaSil
  5. Frei öl ayak bakı kreminin etkisi çok iyiymiş.. Ben de deneyeyim.

    YanıtlaSil