29 Mayıs 2019

Ana Sayfa » , , , , » Daycare Body Mist - Daycare Vücut Spreyleri

Daycare Body Mist - Daycare Vücut Spreyleri

29 Mayıs 2019
Hazır havalar ısındı  deodorant ,parfüm ve vücut spreyleri daha sık kullanılmaya başlandıysa ,size bugün Daycare body mıst ( vücut spreyleri) bahsetmek istiyorum. Daycare  daha önce belirttiğim gibi file marketlerin kendi markası .  Kozmetik ve bakım ürünleri gibi bir çok çeşit ürünleri mevcut .Hatta daha önce  daycare allık ve daycare tekli far deneyimleyip  blogumda paylaştığım yazılarım. 
daycare body mist
Daycare vücut spreylerinin  Fresh Cıtrus ,Oriental Amber ,Fruty BouQuet ,Jasmin & Rose olmak üzere 4 çeşidi mevcut. Ben dönüşümlü olarak hepsini kullanmaya çalışıyorum.
Öncelikle insanın aklına deodorant ve parfüm varken neden vücut spreyi kullanayım ? gibisinden bir soru geliyor. Kısaca şöyle açıklayabilirim. Terlemeyi önlemek için kullanılmaz ama ter kokusunu güzel bastıran kokulardır.Parfüm varken neden vücut spreyi kullanayım derseniz  ,parfüm gibi ağır kokmaması sebebiyle tercih edilirler diyebilirim. Özellikle duş sonrası kullanılması tercih edilir. Bunun sebebi ise daha ferah ve tazelenmiş hissetmek içindir. 
 Havalar ısındığı için bundan sonra daha çok kullanacağım belli.
Şimdi size kısaca kokularından bahsedeceğim. 
daycare file market

  • Daycare Body Mıst ( Fresh Citrus )  Taze narenciye olarak geçen bu koku çeşitleri arasında en hafif kokuya sahip olanı . 
  • Daycare Body Mıst ( Orıental Amber ) Oriental yoğun,kuvvetli ve egzotik kokulara verilen addır. Amber kokusu bir o kadar baskın ve kalıcı bir kokudur. Daycare  vücut spreyleri içerisinde en  yoğun ve en kalıcı kokuya sahip olan çeşittir. 
daycare vücut spreyi
  • Daycare Body Mıst ( Fruıty Bouquet ) Meyveli buket olarak geçen bu koku ,hafif kokusuyla tercih edilebilir. Koku ilk sıkıldığında baskın olmasına rağmen çabuk etkisini kaybediyor. 
  • Daycare Body Mıst ( Jasmin & Rose ) Yasemin  ve gül karışımı olan bu koku biraz baskın bir kokudur.Kalıcılığı orta seviyededir. 

Ben bu kokular içinde en çok hafif olması sebebiyle Fresh citrus ,yoğun koku istediğim zaman ise Oriental amberi tercih ediyorum. 200 ml sprey başlıklı bir şişeye sahipler. Boyut olarak oldukça bereketli diyebilirim. Plastik şişeleri geri dönüşüme uygundur.
Açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gerekiyor.
Yanıcı olması sebebiyle alev ve yüksek ısıdan uzak tutmak gerekiyor. Güneş ışığında koruyup serin yerde saklanması tavsiye ediliyor. Solunmaması gerekiyor.
Menşei Hırvatistan'dır. Kokular ilk sıkıldığında yoğun kokmasına rağmen,vücut spreyi olmaları sebebiyle  gün içinde tekrarlanması gerekiyor. Şişeler oldukça sağlam ,akma,dökülme yapmıyor.
Bu sebeple çantada taşımaya oldukça uygun.
File marketlerde bulunan bu vücut spreyleri 10 tl gibi uygun bir fiyata satılıyor.
Uygun fiyatlı vücut spreyi ararsanız göz atmanızı tavsiye ederim.
Başka bir yazıda görüşmek üzere ,şimdilik hoşça kalın. 


"Daycare Body Mist - Daycare Vücut Spreyleri " için 11 yorum:

  1. Vücut spreylerinin kokuları deodranta göre daha hafif daha yumuşak oluyor. ve ben de bunu seviyorum. Fresh citrus'u deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  2. Vücut spreyi kullanmayı seviyorum yazları parfümden çok sprey tercih ettiğimi söyleyebilirim. Fiyatlarıda denemek için oldukça uygun.

    YanıtlaSil
  3. denemedim daha önce bunu :) yaza girdiğimize göre hafif kokular almak lazımm

    YanıtlaSil
  4. şu anda çok body mistim var ama alıp denemek istiyorum bunları da..

    YanıtlaSil
  5. bunları görünce benim de tanıtmam gereken bir body mist olduğunu hatırladım canım yaaa :D güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Jasmine&Rose ve Fresh Citrus benlik duruyor :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler, iyi bayramlar!

    YanıtlaSil
  7. Selamlar canım, Daycare vücut spreyleri ilgimi çekti. Şimdiye kadar hiç kullanmadığım bir ürün. Fiyatı da çok uygun geldi bana.
    Bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  8. Vücut spreyi kullanmaya VS ve EST speyleri ile başlamıştım, çok severim yazın özellikle çok iyi oluyor özellikle fresh kokular. Bunlara da bakayım 😎

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir site olmuş tebrikler
    https://www.blogemircan.com siteme sizide ziyarete bekleriz

    YanıtlaSil
  10. Bu yazıyı okuyunca birkaç güne evimin hemen yanına file market açılıyor olmasına sevindim...

    YanıtlaSil
  11. Hiç denemedim ama denemek isterim gerçekten. :*

    YanıtlaSil