15 Haziran 2017

Ana Sayfa » , , » VİSSMATE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

VİSSMATE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

15 Haziran 2017
Bayram için ev  temizlikleri  başladı mı?
Bugün sizlere evimde severek kullandığım vissmate ürünlerinden ve kullanım alanlarından bahsetmek istiyorum. Vissmate ürünleri ile tanışmam firmanın bana göndermiş olduğu çamaşır suları ile olmuştu. 
O günden beri evimde severek kullandığım bir marka oldu. Hatta çevremdeki insanlara da o kadar benimsettim ki bu çamaşır sularını ,şimdi herhangi bir markette vissmate markası ile karşılaşsalar ,senin çamaşır suları şu markette de satılıyor veya senin çamaşır suyu markası yeni ürünler çıkartmış muhabetleri dönüp duıruyor. 
Hani duyan firmanın sahibi benim sanacak :))
Çamaşır suyunun en sevdiğim özelliği ,insanı tıkayan bir kokusu olmaması ve yoğun olması.
Neyse gelelim diğer severek kullandığım ürünlerine :)

İlk bahsetmek istediğim ürünü VISSMATE SİLİKONLU TEMİZLEYİCİ cam, metal,mobilya temizliğinde kullanılıyor. Mavi bir su şeklinde olan bu ürün düzenli kullanımda içerdiği silikon sayesinde yüzey üzerinde mikro ince bir tabaka oluşturuyor. Kirin,tozun ,su ve kireç lekelerinin tutunmasını engelliyor.Yaptığınız temizliğin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor. Ben bu ürünü en fazla aynalarımda, evin camlarında ,duşa kabin camlarında ve mobilyalarımın temizliğinde kullanıyorum . Püskürtme mekanizmalı şeffaf bir şişeye sahip olan ürünün şişesini çok sevdim . Özellikle  tetik kısmının çok sağlam olması hoşuma gitti. İçeriğinde % 5 oranında silikon bulunuyor. Kimine göre yoğun olan kokusunu ben çok sevdim . Ayrıca bu ürün araba iç ve dış temizliğinde de kullanılıyor.
 Bir diğer severek kullandığım ürünleri ise VISSMATE HİJYENİK YÜZEY TEMİZLEYİCİ benim elimdeki, dağ çiçekleri ve çiçek tazeliği ,sert zeminleri temizlemekte kullanıyorum. Yerleri ,fayansları mermer ,seramik yüzeyleri ,banyodaki küvet ,lavabo ,evye gibi yerleri ve beyaz eşyalarınızın dış yüzeylerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca kova içerisine yaptığınız suyun içine katıp camlarınızı da silebilirsiniz. 
Son günlerde banyo temizliğinde en sık  VISSMATE JEL BANYO bu ürünü kullanıyorum.
 Jel yapısı kolay durulanıyor olması ve güzel kokusu bunun en başlı sebeplerinden biri :) Direk olarak yüzeye sıkıyor ve sünger yardımı ile biraz ovalayıp duruluyorum. Verdiği parlaklık hoşuma gidiyor. Bu jel ürünün birde mutfak için olanı var .Oda merak ettiğim bir ürün en kısa zamanda alıp denemeyi düşünüyorum. 
İşte benim en favori ürünüm VISSMATE SIVI ARAP SABUNU mis gibi beyaz sabun  kokuyor. Bitkisel yağlardan elde edilen sıvı arap sabunu tüm ev temizliğinde kullanılabiliyor.  Tamamen doğal yağ ve sabun bazlı bir ürün .Tek sevmediğim yönü kapağı ölçü olarak kullanılamıyor .
Hani yumuşatıcı şişelerinde olduğu  gibi içine giren kapaklardan olsaydı daha çok hoşuma giderdi.
Böylece kapağı ölçü kabı olarak kullanabilirdim. Onun haricinde temizlemesini ve doğa dostu olması en güzel özelliği ,severek kullanıyorum. 

Dediğim gibi son günlerde evimde en sık bu ürünleri kullanıyorum. Sizde şöyle güzel bir bayram temizliğine başlayacaksanız VISSMATE ürünlerine göz atın derim. Sevgiler...


"VİSSMATE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ " için 15 yorum:

  1. Thank you for your comment on my blog!

    I follow you too! ;oD

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    YanıtlaSil
  2. Sıvı Arap sabununu merak ettim

    YanıtlaSil
  3. Hiç kullanmadığım bir marka.

    YanıtlaSil
  4. ben de severek kullanıyorum güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. siliko9n temizleyiciyi çok methediyorlardı ben hiç kullanmadım ama merak ediyorum

    YanıtlaSil
  6. Beyaz sabun kokusundan hoşlanıyorsan bu markanın beyaz sabun kokulu yüzey temizleyicisini de kullan bi derim :)

    YanıtlaSil
  7. en merak ettğiğim ürünü Vissmate'in çamaşır suyu :)

    YanıtlaSil
  8. Silikonlu bu ürünü çok sevdim ben ama markada favori ürünün çamaşır suyu:)

    YanıtlaSil