2 Mart 2016

Ana Sayfa » , , , » ERKEK GİYİMİNDE KALİTELİ İSİM "Pierre Cassi"

ERKEK GİYİMİNDE KALİTELİ İSİM "Pierre Cassi"

2 Mart 2016
Modayı sadece kadınlar mı takip ediyor sanıyoruz günümüzde erkeklerde kadınlar kadar moda düşkünü ,haklılar güzel giyinmek her erkeğin hakkı :)

Bugün bahsetmek istediğim erkek giyim markası Pierre Cassi koleksiyonları oldukça dikkat çekici..
Takım elbiseler,gömlekler ,pantolonlar,okul kıyafetleri ,çocuk takım elbiseleri ve hatta  damatlık takımları oldukça şık ...
Her zevke olduğu gibi her bütçeye de hitap eden ürünlere sahip  Oral tekstil markası olan Pierre Cassi  ,Hüseyin Ural tarafından 1970 yılında İstanbul'da kurulmuş.
% 100 pamuklu kumaştan  yerli üretim yaparak ürünlerini 42 ülkeye ihraç ediyor. 

Şık koleksiyonlara sahip Pierre Cassi erkek giyiminde kalitenin de uygun fiyata alınabileceğinin ispatı olarak karşımıza çıkıyor. 
 Dar kesim pantolonları ve göz dolduran renk seçenekleri ile bence erkek modasında oldukça söz sahibi olmaya aday, spor gömlekleri her mevsim için şık giyinmek isteyen erkekler için ideal ... 
Spor ceketleri sizce de çok hoş değil mi? Yaz mevsimin yaklaştığı şu günlerde klasik takım elbiseden sıkılan erkekler için o güzel yaz gecelerinde bence çok iyi alternatif ,hem şık hemde genç,dinamik gözükmek mümkün. 

 Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma müşterilerine en iyi işçilik ve standartları sunuyor.2015 yılında başarılı koleksiyonlara imza atan Perre Cassi ,2016 yılında da koleksiyonları ile erkek giyimi konusunda büyük başarılar sunacağı düşünülüyor.
Yurt içinde ve yurdışında bayilik sistemi ile çalışan Pierre Cassi küçümsenmeyecek kalitesi ile erkek giyim sektöründe adından daha çok bahsettireceği belli ,bu güzel kreasyonlara daha yakından bakmak için internet adresi www.pierrecassi.com

Firmayı daha yakından tanımak isterseniz ,aşağıya videosunu ekledim.


"ERKEK GİYİMİNDE KALİTELİ İSİM "Pierre Cassi"" için 11 yorum:

  1. Great items Really interesting post...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  2. çok seçenek olması güzel ayrıca her zevke de hitap ettiğini görüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım ,her erkekğin tarzına uygun bulacağı kıyafetler var.

      Sil
  3. Eşim işi gereği modayı benden daha fazla takip ediyor gerçeği söylemek gerekiyorsa :). Sürekli takım elbise giydiği için sürekli şık olması gerekiyor. Bense daha çok spor ve rahat giyimden yanayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende genelde spor giyimi seviyorum .İşi gereğitakım giyorsa bu markanın ürünlerinede bir göz atsın derim.Sevgiler...

      Sil
  4. Pierre Cassi'yi eşimde severek kullanıyor.Yerli sermaye olması da harika !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, Türk markalarının böyle atakta olmasını seviyorum.

      Sil