29 Eylül 2015

Ana Sayfa » » Sonbaharı Rexona ile karşılayın!

Sonbaharı Rexona ile karşılayın!

29 Eylül 2015
Terlemek yalnızca yaz aylarında oluşan bir durum değildir. İnsanlar serin havalarda da terlemektedir. Günlük yaşam ve iş koşulları, stres, hayatın yoğun temposu, spor gibi etkenler terlemeyi arttırabilir. Bu yüzden Rexona yalnızca yaz sıcaklarında değil ferahlığı ve kalıcılığıyla sonbahar ve kışın da yanınızda, ter kokusu dört mevsim kontrol altında!
Terlemek yalnızca hava sıcaklığına bağlı olarak gelişen bir durum değildir. Terlemek vücudun sağlıklı bir şekilde çalıştığının göstergesi olarak kabul edilir ve yalnızca yaz mevsimiyle ilişkilendirilmemelidir. Vücut sıcaklığını yükselten, daha fazla efor sarf etmemizi gerektiren yoğun iş temposu, günlük koşuşturmaca ve spor aktiviteleri sırasında vücudumuz hava sıcaklığından bağımsız olarak terlemeye ve istemediğimiz kokular üretmeye başlar. Rexona’nın ter kokusunu engelleyen ve hareket ettikçe etkileşime geçen MotionsenseTM formülüyle ter kokusu sorun olmaktan çıkıyor.  Rexona, kişisel bakıma yeni bir boyut getirirken günlük yaşamınıza ferahlık ve tazelik katıyor.
Kadınlar ve erkekler için farklı olarak tasarlanan Rexona Shower Clean ve Rexona Xtra Cool ürünleriyle gün boyu canlılık hissi veren Rexona, daha rahat hareket etmenizi sağlarken ter kokusunu 7/24 kontrol altında tutuyor. Daha fazlasını yapmak isteyenler, hareket özgürlüğünden ödün vermeyenler sonbahar ve kışı Rexona ile karşılıyor.

Shower Clean Aerosol Deodorant: 9,90 TL
Shower Clean Roll On: 9,90 TL
Shower Clean Stick: 9,90 TL

Xtra Cool Aerosol Deodorant: 9,90 TL
Xtra Cool Roll On: 9,90 TL

Xtra Cool Stick: 9,90 TL


"Sonbaharı Rexona ile karşılayın!" için 5 yorum:

  1. Rexona is excellent, I really like.
    xoxo

    www.gattavaidosa.com

    YanıtlaSil
  2. Bencede mutlaka yaz kış deodorant kullanılmalı rexona 7/24 koruyan bir ürün yazınızda oldukca aydınlatıcı olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum size her zaman güzel kokmak önemli :)

      Sil
  3. rexona is the best..... mükemmel deodorant. ben de bloğuma bekliyorum www.rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Severek kullanıyorum bende başka bir deodorantını kullanıyorum.

      Sil