26 Şubat 2015

Ana Sayfa » , , , , , , , , » ESSENCE 14 ADORABLE MATT RUJ VE 14 FEMME FATALE DUDAK KALEMİ !

ESSENCE 14 ADORABLE MATT RUJ VE 14 FEMME FATALE DUDAK KALEMİ !

26 Şubat 2015

Essence ürünlerini çok severek kullanıyorum. Uygun fiyatları yanında oldukça kaliteli oluşları da ,gözden kaçmayan bir nokta ...
Bugün sizlerle paylaşmak istediğim ürünleri 14 adorable matt  uzun süre dayanıklı ruju ve 14 femme fatale dudak kalemi :))
essence rujlarının oldukça şık mat siyah bir ambalajı var. Kapağın birleştiği orta bölgesindeki halkası rujun rengiyle eşdeğer , rujun rengi tam kan kırmızı değil daha çok pembeye dönük bir kırmızı günlük hayatta hiç sıkıntı çekmeden kullanabileceğiniz tonda :)) Mat serisi olmasına rağmen dudağa sürdüğünüzde gayet nemli bir his veriyor. Yani öyle kalıp gibi dudakta kuruyup sinir bir görüntü oluşturmuyor.

Tabi bununla beraber aynı tonlarda kullanaİcağınız 14 femme fatale dudak kalemi  bana göre  şart , bu sayede rujunuzu daha kolay taşırmadan sürebilirsiniz.Essence rujlarının kalıcılığı oldukça iyi sürekli tazeleme ihtiyacı duymuyorsun ama tabi sürünce akşama kadar idare etsin diye bir şey yok :)

Beğenerek kullandığım ve çevremdeki bir çok kişi tarafından rengi çok beğenilen  bu rujun dudağımdaki görüntüsü bu şekil essence rujları 8.5 tl ve dudak kalemi 3.75 tl gibi çok çok uygun bir fiyata satılıyor. Denemenizi tavsiye ederim .Memnun kalacağınızdan hiç şüphem yok :) Bu ürünleri denememe vesile olan essence ekibine teşekkür ederim. 





"ESSENCE 14 ADORABLE MATT RUJ VE 14 FEMME FATALE DUDAK KALEMİ !" için 15 yorum:

  1. Bu renk gerçekten çok yakışıyor sana:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir tonu varmış rujun, bayıldım :))
    Dudaklar da süper ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım renk çok güzel evet , ay şımarttın şimdi beni :))

      Sil
  4. Katılıyorum,bu tarz renkler çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  5. I've heard such good things about essence! Such a gorgeous shade!

    Jenan
    http://lavieenmauve-jj.blogspot.ca/

    YanıtlaSil
  6. oldukça yakışmış:) bu arada kozmetik ile ilgili alışverişlerinizden önce özellikle buypasa.com a bakmanızı mutlaka öneririm.

    YanıtlaSil
  7. Bana yakışmayacak bir renk ama muhteşem bir renk bu tarz mavi alt tonlu pembelere bayılıyorum :) çok güzel bir yazı olmuş. Bloğumda ki yeni yazılarımı, incelemelerimi okuman için bende seni bloğuma bekliyorum :) çoköptüm..

    YanıtlaSil