29 Aralık 2014

Ana Sayfa » , , , , , » BLOGGERLAR ARASI HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ !

BLOGGERLAR ARASI HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ !

29 Aralık 2014
Herkese merhaba , 21 aralık pazar günü harika bir gün geçirdim.  Arkadaşım Hüzün Sarısı bir kaç ay önce kendi blogunda yılbaşı için bir etkinlik başlattı. Blogger arkadaşlar birbirlerine yılbaşı hediyesi  versin diye düzenlenen bu etkinlik sponsorsuz herkesin kendi bütçesi ile karşısındaki arkadaşını mutlu etmesine yönelik bir etkinlikti. Tabi benim gibi bir çok arkadaşımda bu etkinliğe canı gönülden katıldı. Daha sonra Nihal( hüzün sarısı) katılımcıların hepsi İstanbul'da olduğunu görünce  bu etkinliği yüzyüze yapmaya karar verdi.


 Ve heyecanla günler geçip etkinlik günü geldiğinde ortak mekanımız olan Şirinevler'de buluştuk. O gün bütün arkadaşlarım birbirinden güzel ,birbirinden güleryüzlü idi.

 Masamızda bizler için hazırlanmış süprizleri görünce şok olduk .Ev sahibimiz Nihal her birimize bu etkinliğe katıldığımız için hediye vermek istemiş
Nihal bizler için aldığı hediyeleri anlatırken çocuklar gibi şendi.

  Sıra geldi hediyelerimizi eşleştiğimiz arkadaşımıza vermeye ,herkes eşiyle hediyelerini birbirine sundu.Bu sahne öyle zevkli ,öyle sıcak bir görütünydü ki:)
 
  Biricit ve Yağmur birbirlerine hediyelerini verip yeni yıl için iyi dileklerini sundular.
 Bu iki zarif hanım , Önce kadın sonra anne blogunun sahibi Melis ve Vanilins  blogunun sahibi Arzu birbirlerine harika bir hediye almışlar.
 Şafağın dünyası ve Şirin kanatlar eşleşmişti. Birbirlerine hediyelerini sunarken poz almayı ihmal etmedik.
Pınar'la Hayat'ta ,Kitap ve Güzellik (Hazal)  ile eşleşti. Bu iki genç kızımız birbirlerine zarif hediyeler hazırlamış .
Nihal ve ben hediyelerimizi birbirimize taktim ettik.

 Harika sohbetlerin yapıldığı ,bol kahkahaların atıldığı bir gündü. O kadar çok eğlendim ki ,bir çok blogger arkadaşımı daha yakından tanıma fırsatı buldum. O gün birbirimize bir söz verdik .Sadece muhabbet için buluşacağız bir dahaki sefere :))

 Bol bol fotoğraflar çekildik. Hepimiz ne kadar mutluyuz.  O gün diyorum ya çok güzel bir gündü. Nihal'in bizler için süprizleride boldu.Canım arkadaşım düşünmüş ve çıkarsız bir şekilde bu etkinliğe katılan tüm arkadaşlarına bir kaç firma ile anlaşıp bir jest yapmak istemiş. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan değerli firmalarımıza bir göz atalım.
Blogger dostu bir firma olan HC HAIR CARE  ,bizler için saç yağı göndermiş. En merak ettiğim ürünlerinden biriydi. Kısa zamanda kullanmaya başlamayı düşünüyorum.
 PAKMAYA sen nasıl şirin paketler hazırlıyorsun bizim için :)) Ben ve eşim senin lezzetlerine bayılıyoruz.
 ESSENCE bizler için çok şirin bir defter ve bir oje göndermiş. Çok güzel bir rengi var.Severek kullanıyorum.
 FRUİTFLOWERS bizler o muhteşem lezzetlerinden göndermiş. Bu yıl bence en büyük atak yapan bu firmamız ,her etkinlikte biz blogger dostlarını kırmayıp yanımızda olduğu için çok teşekkürler.
 O gün sadece sponsor süprizlerim yoktu. Değerli arkadaşlarımda bizlere küçük süprizler hazırlamış.Sevgili Şafak elleri ile bize bu yılbaşı temalı kurabiyleri yapmış .Canım benim ne çok zahmet etmişsin. Ellerine sağlık...
 Sevgili Yağmur'um bize çok şirin Nasreddin hoca magnetlerinden almış Ben buna bayıldım.Kesene bereket arkadaşım...



Canım arkadaşım Arzu çok zarifsin ,bizleri o kadar mutlu ettin anlatamam .Kesene bereket canım ...


 Gelelim kişisel hediyelerimize ,canım arkadaşım benim için her zaman kullanabileceğim hediyeler seçmiş. Bu paşabahçe kayık tabakları benim mutfakta  en sık kullandığım üründür.
 Saçımdaki sorunlar birmek bilmiyor. Beni düşünmüş ve saç dökülmesine iyi geleceğini düşündüğü bir ürün almış bana ,canım muhakkak kullanacağım. Kesene bereket...
 Harika bir çay seti ,ben bunu nasıl kullanmaya kıyarım. O kadar gönlüme göre oldu ki çok çok teşekkür ederim .Gönlü güzel arkadaşım ,o gün hem beni , hemde bir çok arkadaşımı mutlu ettin. Sayende anılarımızda unutamayacağımız bir gün daha oluştu. Sana kendi adıma çok çok teşekkür ederim .

 
Harika bir gün geçirdik .Umarım bir sonraki yılda aynı şekilde bir etkinlik düzenlenir ve ben gene böyle güzel bir etkinliğin içinde olurum.Sevgiler...



"BLOGGERLAR ARASI HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ !" için 7 yorum:

  1. Harika bir gündü ve senin parmağın büyüktü.
    Metrobüs önerin için de ayrıca tşkrler
    http://oncekadinsonraanne.blogspot.com/2014/12/huzun-sars-bloggerler-aras-yeni-yl.html

    YanıtlaSil
  2. Hi dear!! it must have been a great event as i can see in these photos!!! you have a beautiful blog!! im your new follower on gfc!! Hope you can visit mine and follow me as well!! kisses and Happy New Year!!

    www.fashionizein.com

    YanıtlaSil
  3. Merry Christmas and Happy New Year! Your blog is lovely!

    xo,
    Mariamma

    YanıtlaSil