29 Eylül 2014

Ana Sayfa » , , , , , , , , , , , » İXORA DREAM FANTASY PARFÜM ,DUŞ JELİ VE KREM SETİ !

İXORA DREAM FANTASY PARFÜM ,DUŞ JELİ VE KREM SETİ !

29 Eylül 2014

   Merhaba arkadaşlar ; geçtiğimiz garden event 2014 etkinliğinde Pınar ve Nihal'in ixora sponsorluğunda bize hediye etmiş olduğu
  İxora Dream Fantasy 3'lü seti uzun süredir kullanıyorum.
İxora markasının Beauty Eurasıa 2014 fuarında standını ziyaret etme şansımız olmuştu.
 Daha o gün bu marka benim ve arkadaşlarımın gönlünü kazanmayı başarmıştı. 
Çok sıcak ve çok tatlı bir ağırlama söz konusuydu.
 Yeteri kadar fikir sahibi olduğumu düşünerek yorumlamaya geçebilirim . Öncelikle serinin rengine vuruldum.Pembeyi oldum olası sevmişimdir zaten , eee kız olupta pembe sevmemek olmaz sanırım.

  İxora Dream Fantasy Serisine ait olan parfümünün koku ailesi   : Floral-Fruity
 Koku Notaları : Kivi, Böğürtlen, Mandalina Çiçeği, Nilüfer, Musk, Sandal Ağacı, Frezya
  İxora ya ait kullandığım ilk parfümdü. Kokusu gerçekten hafif ve günlük olarak kullanmaya oldukça müsait bir parfüm olup  , gayet güzel ve beni baymayan kokusuyla gün boyu ara ara kendi burnuma hafif hafif gelen kokusuyla temiz ve hoş hissetmeme sebep oldu.
Etkisi ilk sürdüğümüz andaki kadar yoğun olmasa da gün boyu devam ediyor .Gün içerisinde tazeleme ihtiyacı duymadım. Hatta ertesi gün bile tişörtümü giyerken koku hala giysim de kokuyordu. Severek kullandım .Tavsiye ettiğim bir koku oldu.

   İxora Fantasy Serisi duş jeli aynı parfümünün kokusuna sahip olup ,içindeki simleri ile banyo keyfinize keyif katıyor. Yıkandıktan sonra vücutta tabii ki simler kalmıyor.
Köpürmesi gayet yeterli olduğu için temizlediğini hissetmenizi sağlıyor. Zeytinyağı özleri içeren yapısı ile duşta cildimizi kurutmadan nem dengesi  sağlıyor.Duş jeli olarak kullanmaktan çokta keyif aldım.
      Fantasy Serisi Kremi parfüm ve duş jelinde olduğu gibi aynı kokuya sahip ,özel içeriği sayesinde cildimizi hem nemlendirmeye ,hem beslemeye ve canlandırmaya yarıyor. 
Ben kremi severek kullandım .
Kremi  kuruyan bacaklarıma ve dirseklerime sürdüm. İçindeki tatlı badem yağının ,keratinin etkisi ilk kullanımdan itibaren anlaşılıyor. Kremin yapısı cıvık değil hatta biraz katı gibi ama sürümü asla zor değil ve böylece kutuyu açtığında akma dökülme yapmıyor. Severek kullandığım bir set oldu. Diğer setleride fırsat buldukça denemek isterim. Sizde karşılaşırsanız almakta tereddüt etmeyin. Uygun fiyatı ile ixora seveceğiniz bir marka olacağına eminim. Sevgiler...



"İXORA DREAM FANTASY PARFÜM ,DUŞ JELİ VE KREM SETİ !" için 4 yorum:

  1. benimde cok beğendiğim bir set iyi gunlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. ixora dream fantasy parfüm, duş jeli ve krem seti çok güzel görünüyor. İçersindeki koku notaları çok çeşitli.. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil