26 Eylül 2014

Ana Sayfa » , , » Dermokil ile Kışa Hazırlık !

Dermokil ile Kışa Hazırlık !

26 Eylül 2014

 Dermokil’in birbirinden doğal ürünleriyle saçlarınız ve vücudunuz kışı kusursuz karşılayacak!
Kışa Hazırlık

Dermokil’in doğadan gelen ve mis kokulu bakım ürünleriyle, kışa hazırlık çok keyifli olacak!

Kışa hazırlık için ihtiyaç duyduğunuz bütün bakım ürünlerinizi Dermokil’de bulacaksınız!

Dermokil’in banyo tuzu, maskeleri ve nemlendirici ürünleri, enerji akışını düzenleyerek vücudun dengesini sağlar, stresi azaltır. Ayrıca özellikle vücut bakım maskesi, sıkılaştırır ve selülit görüntüsünde gözle görülür azalma sağlar. Ölü deriyi atarak mevsimsel birikimlerden arınmayı ve kışa bakımlı girmenizi sağlar.

 
Dermokil Spa ürünleri yorgun düşen vücudunuza ve ayaklarınıza terapi etkisi yaparak rahatlatır, sakinleştirir ve kasları gevşeterek dinlenmenizi sağlar. Dermokil Saç bakım maskesi ve krem çeşitleri; boyalı, kuru, kepekli normal ve saç onarıcı çeşitleriyle yıpranan saçlarınızı kışa bir adım önde başlatacak!


Dermokil Spa serisi ile kış öncesi bakımınız kusursuz olacak…


******BASIN BÜLTENİDİR. ******


"Dermokil ile Kışa Hazırlık !" için 7 yorum:

  1. Bir şey sormak istiyorum bu ürünler hakkında çok güzel bilgiler aktarmissiniz bunları tecrübe ve deneyerek mi yaziyorsunuz yoksa bu bir reklam yayını mi ? Tecrübeleriniz ve kişisel düşüncelerinizi aktarmissaniz okumayı isterim, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya yazmayı unutmuşum bu basın bülteni idi. Ben dermokilin şu ana kadar sadece el kremini ve duş jelini hala kullanıyorum .Memnunum ama yeni ürünlerinden denedimlediğim yok o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim sana ...

      Sil
    2. Hep merak ettiğim için ürünlerini sormak istedim bu ürünlerle ilgili çok az bilgi paylaşılır genelde hep yabancı markalarla ilgilidir deneyim yazıları ..çok teşekkür ederim bilgilerin için yine yeni yeniden sevgilerimi bırakıyorum .

      Sil
    3. Sağol canım , o zaman senin için çok yakında dermokilin el kremini ve vücut şampuanını ve bakayım elimde başka hangi ürünü var bunları yorumlayayım. Aslında haklısın bu tarz markalara pek fazla yer verilmiyor bloglar da ama ben önüme gelen her markayı denerim fiyat ,marka ayırt etmem . Bazen çok ucuz dediğin bir markadan bile çok memnun kalınabiliyor. Bendede sana kocaman sevgiler...

      Sil
  2. çok güzel bir blogunuz var takibe aldım sizi http://keremlegunler.blogspot.com/ bizim adresimiz bizde bekleriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım ,güzel yorumun beni çok mutlu etti.Senin bloğunu takip ediyorum ben zaten :)) Yavruna allah uzun ömürler versin.

      Sil
  3. faydalı bllgi tişkürler :)

    YanıtlaSil