6 Aralık 2013

Ana Sayfa » , , , , » Blackspade Termal Ürünleri

Blackspade Termal Ürünleri

6 Aralık 2013

   


                     Havaların iyice soğuduğu şu günlerde ,bende  bayağı bir üşümeye başladım. Biliyorsunuz Blackspade bizim  2013 veda etkinliğinde sponsorumuzdu ve hepimize birer termal t-şört yollamıştı. Gerçekten işe yarayıp yaramadığını görmek için ve soğuktan korunmak için bu haftaiçi  Blackspade t-şörtümü giydim. 


    Kullanma talimatlarında direk vücuda giyin diyordu. Yani altında atlet falan olmayacak direk vücuda temas edecek, insana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası, öyle kazak gibi kalın bir giysi de değil, bu nasıl beni koruyacak falan diyorsun. Ben hayatımda ilk kez bir termal giysi giyiyorum. Aldığım sonuç karşısında eşime de  kaç defa, sanada bu markanın ürünlerinden alalım bak, gerçekten sıcak tutuyor bak, hiç üşümedim dedim.
Beni bilir ben donarım normalde... 
Eğer benim gibi çalışan ve sabah evden erken saatte çıkmak zorunda olan biri iseniz çok işinize yarayacağını düşünüyorum. Blackspade ürünleri kadın, erkek, çocuk kategorileri ile herkese hitap ediyor.

Termal iç çamaşırları da olduğunu gördüm eşim için  ve kendim için almayı düşünüyorum. Çocuklar için termal külotlu çorapları var. Çocuğunuzun okula giderken hiç üşümeyeceğini bilmeniz içinizi rahatlatır sanırım. 

Blackspade blogumun takipçileri için çok güzel bir jest yaptı. 
100 TL ve üzeri alışverişlerinde %15 indirim ve ücretsiz kargo fırsatı ...6-21 ARALIK 2013 tarihlerinde arasında  geçerli olacak bir  fırsat. 

Kupon kodu: glm2013



"Blackspade Termal Ürünleri " için 9 yorum:

  1. Valla tam bana göreymiş bu yaaa.Çok teşekkür ederimmm Ben bu tarz şeylerin doğruluğuna pek sıcak bakmıyordum.Sen denediğine göre kesinlikle şans vericem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünürsen canım, ayın 7 sinden itibaren kampanya var. Bir göz at istersen siteye...

      Sil
    2. Kesinlikle bende böyle birşey olacağına inanmıyordum ama işime çok yaradı. Normalde kabanımın altına kalın kazak hırka falan giyerken sadece t-şört giydim. Kışın kalın kalın giyinmeye gerek yok anlayacağın, iç çamaşırları var atlet falan onlardanda alıcam eşime ve kendime

      Sil
    3. Tamam canım baktım siteye zaten alıcam mutlaka :) Şu soğuk günlerde ne sevaba girdin bilemezsin :)

      Sil
  2. wayyy hemen bakıcam
    ziraaa bende o donanlardanım :)
    birde termal çoraplar varmış penti de filan
    haftasonu onların peşine düşülecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak baka hemen bak ,bende külotlu çorabını gördüm sitede http://www.blackspade.com/kadin-termal-kulotlu-corap-9281.html
      Bununda çok işe yaradığını düşünüyorum. Artık ne kadar termal ürünü varsa sahip olmalıyım :))

      Sil
  3. bende kullanıyorum ve memnunum cidden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende çok memnun kaldım. Çevremdeki herkese anlatıyorum zaten ...

      Sil