17 Mart 2021

Ana Sayfa » , , , » Homm Bitkisel Nar Çekirdeği Yağlı Scrub

Homm Bitkisel Nar Çekirdeği Yağlı Scrub

17 Mart 2021

 Herkese merhaba ,bugün sizlere Homm Bitkisel Nar Çekirdeği Yağı Scrub ürününden bahsetmek istiyorum. Bir süredir homm bitkisel markası , ürünleri ile sosyal medyada karşıma çıkıyordu. Ürünlerini merak ettiğim ve ara ara kendi istediğim ürünleri satın alırım diye üye olmayı uygun gördüm. Bu tarz bir çok sisteme üyeyim ,amacım kesinlikle satış yapmak değil zaten bunu beceremem .                          Sadece dediğim gibi kendi merak ettiğim ürünleri ,blog sayfamda paylaşacağım. 

homm bitkisel nar çekirdeği yaglı scrub

Homm bitkisel scrub kullanılmadan önce bir spatula yardımı ile karıştırılması öneriliyor. Öyle spatula falan yanında gelmiyor . O yüzden benim için bu ayrıntı biraz havada kaldı. Yani yanına koy spatula karıştırayım dimi ,her seferinde nerden bulayım ben spatula :) 
Şöyle parmağımı daldırarak karıştırıyorum . Az miktarda ürünü avucumuza alıp 5-6 dk. el veya ayağımıza dairesel hareketler masaj yapmamız öneriliyor. Daha sonra ılık su ile duruluyoruz.Yüz ve çevresi için kullanıma uygun değildir. 
homm bitkisel scrub
Scrub kelime anlamı olarak temizlemek ,ovalamak anlamına gelir. Yüzeysel olarak ciltteki ölü derileri uzaklaştırma yöntemidir. 
Hoomm bitkisel scrub göl tuzu ve hibiskus tanecikli iri bir scrubtur. El ve ayaklara uygularken oldukça sert gelebiliyor . 
Bu yüzden çok fazla bastırmamanızı öneriyorum. 

  • Vazelin
  • Hibuskus çiçeği
  • Tatlı badem yağı
  • Nar çekirdeği yağı 
  • Vitamin E
  • Parfüm
  • Hexyl cinnamal 
  • Phenoxyethanol 
Son iki içerik oldukça kafamı karıştırdı .Özellikle phenoxyethanol hakkında ,tıpkı paraben gibi ürünlerin raf ömrünü uzatmak ve  mikropların oluşmasını engellemek için kullanılan bir madde olduğunu ama insan sağlığı üzerinde zararları olduğunu okudum ve bitkisel bir markanın içinde olmasına şaşırdım. 
Firmayı arayıp sordum ama bana bir bilgi veremediler. Ayrıca beni arayacaklarını söylemelerine rağmen aramadılar.
Deride hassasiyet oluşmasına sebep olabilirmiş. Yalnız ben böyle bir durumla karşılaşmadım. 
Çok hassas bir cildim yoktur ama yine de sizi uyarmak istedim. 
homm bitkisel ürünleri
Ürün gördüğünüz gibi iri taneli bir scrub. Fazla bastırmamakta fayda var. Ben genelde haftada 1 kez ellerim için kullanıyorum .Ayak bakımında da etkisini oldukça beğendim ama ayaklarla uğraşmak beni biraz sıkıyor. Yalnız el bakımında acayip güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Ellerimi anında yumuşacık ve oldukça yağlı yapıyor. Bu yağ belirli bir süre sonra emiliyor. 
Genelde gece kullanmayı tercih ediyorum. Sabah ellerimde hissettiğim o yumuşaklık ve tazelenmişlik beni olumlu yönde etkiliyor.
 Ben çok sevdim ve eşimde denemek istedi. O benim gibi cilt bakımı yapan biri değildir. Yani ölü derileri çoktur :) 
İşlem bittikten sonra gözlerimize inanamadık ellerinin cilt tonu ,hiç abartısız kolllarından 1-2 ton daha açılmıştı.
 Kendi de oldukça şaşırdı vayyy be ne güzel oldu deyip durdu :))
Koca bir kavanoz 250 ml ,6 ay kullanım ömrü var. Çok yoğun ama güzel bir kokusu var.
 İçerik durumuna çok takılmazsanız tavsiye edeceğim bir ürün . 
Bir kaç ürününü daha aldım ,zamanla onları da paylaşacağım. 
Başka bir yazıda görüşmek üzere ,sevgiler...



"Homm Bitkisel Nar Çekirdeği Yağlı Scrub " için 13 yorum:

  1. Güzel kokan ürünleri çok severim içeriği bir soru işareti oluşturduysa da güzel sonuç veriyorsa denenebilir bence 🌺

    YanıtlaSil
  2. Phenoxyethanol normalde çok kötü bir içerik sayılmaz benim bildiğim. Ama tamamen bitkisel diye reklamını yaptıkları için içinde görünce şaşırıyor insan. Hexyl Cinnamal de kötü. Bahsettiğin kokunun sebebi sanırım bu.
    Markanın detaylı okuduğum ilk ürünü.
    Bu içerik benim için feci değil alır kullanırım ama bitkisel ürün diye pazarlamasını yapmaları kötü. Bir de cevap verememeleri, vermemeleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim okuduğum kaynaklarda pek iç acıcı şeyler yazmıyordu. Anlatmak istediğim de o zaten bitkisel denilen bir üründe bu tarz bir madde görmek şaşırtıcı. Çok içerik takıntılı biri değilim öyle olsa zaten kullanıp yazmazdım ama takıntısı olanların bilgisi olsun .

      Sil
  3. Bitkisel diye aldığımız ürünler bile yüzde yüz doğal olmuyor maalesef zaten doğal olsa ömrü kısa olurdu yazdığınız gibi iri taneli olmasını hem sevdim hem de düşündürdü beni açıkçası..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında oda var evet .İri taneli ürünler biraz can yakabiliyor.

      Sil
  4. Olabildiğince objektif olup öyle güzel anlattınız ki alıp kullanmak istiyorum. İçerikteki son iki maddeye takılmayacağım. Çünkü dezenfektan yüzünden zarar görmüş ellerimin bakıma ihtiyacı var. İçerikteki o son iki madde dezenfektan içeriğiyle kıyaslandığında solda sıfır kalır sanırım:) Teşekkürler emeğinize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ürün çok güzel ben çok memnun kaldım.

      Sil
  5. Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Magazine – Get the latest scoops on beauty, grooming and wellness
    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks.

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir tanıtım, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. Geçen hafta kullanmaya başladım ve az evvel tekrar kullandım sonra yazın çıktı karşıma :) ben çok beğendim etkisini de kokusunu da. Sadece senin de belirttiğin gibi elde ve ayakta biraz yağlı bir his kalıyor onun için ya akşam otururken yapıyorum (emilene kadar bir şeye dokunamıyorum) ya da yatarken yapıyorum

    YanıtlaSil
  8. İlk defa bu ürünü sizde gördüm. Çok güzel duruyor. :)

    YanıtlaSil
  9. Çok iri taneli olması benim hassas cildi sıkıntıya sokar gibi :) ama tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil