4 Ocak 2020

Ana Sayfa » » Etkinlik İstanbul'da Hediyeleşme Etkinliği Sponsorları !

Etkinlik İstanbul'da Hediyeleşme Etkinliği Sponsorları !

4 Ocak 2020
Bir önceki yazımda Etkinlik İstanbul'da ekibinin düzenlemiş olduğu hediyeleşme etkinliğinden bahsetmiştim. Bu yazımda ise etkinliğe destek olan sponsor firmalarımızı tanıyacağız. Bu güzel destekleri için teşekkür ediyor ve anlatmaya başlıyorum. 



Etkinlik günü Eskişehir'den misafirlerimiz Firdevs  hanım ve Zeynep hanım bizlerle beraberdi. 
Aylin Demir daveti ile aramıza katıldılar ve gelirken elleri boş gelmemişler. Bizlere küçük hediyeleri vardı. Çay ağacı bb krem uzun süredir aklımda olan ama bir türlü almak nasip olmayan bir üründü. Ojenin rengini de ayrıca oldukça beğendim. 


SGA kozmetik tarafından gönderilen teremen ter azaltıcı sprey kadın ve erkek ,Zenvita koltuk altı kararmalarını gideren krem . Ben daha önce teremen ter azaltıcı spreyi deneyimleyip ,blogumda paylaşmıştım. Erkek  için olan spreyi de eşim kullanacak . 
Benim yazımı okumak isterseniz buraya tıklayınız. 
Bee Home küçük ama işlevli organizeri makyaj masamda yerini aldı. Bu tarz organizerler dağınık duran makyaj malzemelerini toparlamada ve istediğimiz ürünü daha kolay bulmamızı sağlıyor. Oldukça kaliteli bir malzemeden yapılmış ve dayanıklı bir yapısı var.

Prosenin markası şampuanları ile destek oldu . Herkesin saç tipine göre gönderdikleri şampuanlar umarım saçımla iyi anlaşır.  Ben tercih olarak onarıcı ve dökülme karşıtı olanı istedim. Deneyimledikten sonra sizlerle paylaşacağım. 
HighGenic  markasını yıllardır evimde severek kullanıyorum. Sirkelim benim en çok sevdiğim ürünlerinden cam silmeden ,toz almaya bir çok alanda kullanıyorum.En son yaptığım A101 alışverişimde ise yeni ürünü Narsprin i satın almıştım. Etkinlik sayesinde elime gelmesine oldukça memnun oldum. Çok amaçlı kullanılan bir ürün . Koltuk ,çamaşır ve genel temizlikte mutfak ,banyo her alanda kullanılıyor.  
 Msl Biotin markasını çok uzun zamandır instagram üzerinden takip ediyordum. Saç dökülmesinden ,tırnak kırılmasına kadar bir çok soruna çare olan biotin takviyesini oldukça merak ediyordum. Bu etkinlik sayesinde elime ulaşmasından oldukça memnun oldum. Sadece eczane kanalı ile satılan bu takviyenin bendeki etkilerini sizlerle paylaşacağım. 
Son olarak Mekan Közde Döner o günden hatıra kalsın diye telefon tutacağı hediye etti. Benim mutfakta çok işime yarayacağını düşünüyorum. Genelde youtube videoalarını mutfakta iş yaparken telefondan izliyorum :) 

Zeyra Concept tarafında hazırlanan doğal sabunlarda bizlere hediye edildi. Ben bir lavanta kokusu sever olarak ,şansıma lavantalı sabun gelmesine çok mutlu oldum. Yüzüm için kullanacağım bu sabunu .


Değerli sponsorlarımıza ve bu etkinlik için emek harcayan @etkinlikistanbulda ekibi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler .

Başka bir yazıda görüşmek üzere ,sevgiler...


"Etkinlik İstanbul'da Hediyeleşme Etkinliği Sponsorları !" için 13 yorum:

  1. Hepiniz kırmızılar içerisinde çok hoş görünüyorsunuz.. Hediyelerinizi güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Sponsorlarda ürünlerde harika canım, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. En çok msl Biotin'i merak ediyorum. tırnak ve saç için etkiliği olacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzelmiş, hepsini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Hepsini güle güle kullan, Biotin haplardan ben memnun kalmıştım tırnaklarım için; umarım sen de memnun kalırsın. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Harika bir gün harika bir etkinlikte özlem giderdik ne güzel oldu 😚

    YanıtlaSil
  7. hepsi çok güzel canım güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  8. hepimiz güzel günlerde kullanalım :)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bir etkinlik olmuş hediyeleri güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir etkinlik olmuş 😊

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Hediyelerini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. Keyifle kullan canım. Biotin gerçekten umduğumdan fazla başarılı geldi bana.

    YanıtlaSil