27 Şubat 2019

Revolutıon Love The Far Paleti

27 Şubat 2019
Herkese merhaba, bu sefer sizlere son dönemde en sık kullandığım far paleti olan Revolution Love The far paletinden bahsedeceğim. Aslında ben love the revolution far paletini tek bir renk için satın aldım. Yazımın ilerleyen bölümlerinde bundan da bahsedeceğim. Love the far paleti Watsons larda satılıyor. Ben kasa arkası indiriminde 20 tl gibi bir fiyata aldım. Normalde sanırım 50 tl gibi bir fiyata satılıyor. Aslına bakarsanız indirimde sadece alınacak bir palet olduğunu söylemek istiyorum.
revolution love the far paleti
Revolution love far paleti içerisinde 6 adet far rengi ve 1 adet highligter rengi mevcut.Paletin sol kısmındaki renkler  mat , sağ kısımda olanları ise ışıltılı. Yalnız sağ tarafta ışıltılı kısımdaki tonlar daha kuru ve pütürlü zor alınıyor. Sol taraf ise mat olmasına rağmen daha kremsi ve kolay alınıyor. Tozutma sorunu fırça ile uygularsanız çok fazla ama parmak ile uygulanırsa pek olmayan bir palet .
love the revolution far paleti
Ben bu paleti kırmızı renge yakın olan (aslında kırmızı diye aldım ) koyu pembe için almıştım.
 Diğer renklerle ilgili aslında çokta bir beklentim yoktu.
love the revolution far paleti yorumları
Highligter rengi açık bir lila rengi ,kalp şeklinde paletin ortasına oturtmaları oldukça şirin olmuş .
 Bu highligter içinde minik minik ışıltılar var .  Yüze sürüldüğünde oldukça fazla ışıltılar belli oluyor. Ben bu highlighteri çok sevemedim. 
Renk öncelikle palette durduğu gibi cildimde güzel durmadı. 
Sürdüğümde kireç gibi gözüküyor sanki veya bana pek yakışmadı.
revolution love the highlighter
Far renklerine gelirsek dediğim gibi sol taraf mat yapıdaki farlara ait . Üst bölümde bulunan sütlü kahve rengi altına güzel bir astar uygulamazsanız kendini belli edemeyecek kadar zayıf bir renk . Onun altındaki kırmızı dediğim renk pigment olarak oldukça iyi . Bu palette zaten bu rengi çok sık kullanıyorum. En alttaki açık renk ise zemin rengi olarak kullanıyorum ama çok zayıf bir renk ,istediğim performansı ne yazık ki alamıyorum. 
revolution love the far paleti kullananlar
Diğer tarafa geçecek olursak bu kısımda da ışıltılı farlar mevcut. İlk renge göz atarsak oldukça pigmentli ,fırçada da yapısı değişmiyor. Aynı şekilde kuvvetli olarak rengini veriyor. Oldukça koyu bir füme rengi, içinde bordo , pembe arası ışıltılar var .
Bu durum işte bu rengi cazip kılan yansımalı bir görünüş oluşturuyor. 
Bir altındaki bakır bronz renk tek başına bile oldukça başarılı .Bununla oldukça alımlı gece makyajları yapabilirsiniz. En alt sıraya geçersek bence paletin en gereksiz rengi bu ,ışıltılı bir pembe ama sürerken parça parça duruyor. 
Pigment olarak çok zayıf ,fırçayla uygularken oldukça zorluyor. 

Bu paleti çok sevdiğimi söyleyemem .İndirim dışında para vermeye değmez. 
Ben yinede bitsin diye kullanıyorum ama kolay kolay bitmez :)



Yeniden görüşmek üzere ,sevgiler...



"Revolutıon Love The Far Paleti " için 11 yorum:

  1. Selamlar, revolution love the far paletinin indirimli fiyatı dudağımı uçuklattı. :)
    Palet görünüm itibariyle hoşuma gitti. Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Bu paletin tek iyi yanı yok bence

    YanıtlaSil
  3. paletin tasarımı çok hoşuma gitti. aydınlatıcıyı kalp şeklinde ortaya yerleştirmeleri şıklık katmış. ama keşke revolution love the far paleti sürüş sırasında da aynı beğeniyi oluşturabilseydi.

    YanıtlaSil
  4. bende de var bu palet, görüntüsünü sevdiğim için almıştım, ışıltılı tarafın orta rengini sevdim, göz kapağım müsait değil far için ama azıcık sürüyorum renklendirmek için :)

    YanıtlaSil
  5. Bugün kısa bir kozmetik turu yaptım,paleti görünce instagram paylaşımın geldi aklıma ve değmez dedim ben de :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bu paleti çok merak ediyordum ama gerçekten fiyatına değmezmiş... Çok teşekkürler yazdığın için, böylece gereksiz bir masraftan da kurtulmuş oldum :) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Revolution Love The far paletinin renkleri çok güzelmiş. Deneyimlerinizi yazmanız kozmetik kullananlara faydalı oluyor. Sürüşünde sorunlar olması düşündürdü beni. Teşekkürler❤️

    YanıtlaSil
  8. Sen sevmediysen uzak durmalı o zaman :)

    YanıtlaSil
  9. revolution love the far paleti çok güzel renklere sahip.. Ürünü biraz daha geliştirirlerse kullanıcılar için çok daha iyi olacak tabi.

    YanıtlaSil