22 Nisan 2018

The Pink Ellys Natural Far Paleti

22 Nisan 2018
Herkese güzel bir gün dileyerek başlamak  istiyorum.
 Bugün uzun zamandır kullandığım  The Pink Ellys Natural Eyeshadow 7'li far paletinden bahsedeceğim sizlere :)
The pink ellys natural eyeshadow palette
 Cosmo Home mağazaları ve cosmo home internet sitesinden temin edebileceğiniz the pink ellys  ürünleri bana katılmış olduğum #sevincnihan2018 etkinliğinde hediye edilmişti.

The pink ellys ürünleri nerelerde satılıyor ? Nasıl ulaşabilirim diye düşünüyorsanız .

 İstanbul 'da bir çok alışveriş merkezini ziyaret etmeme rağmen sadece Avrupa yakasında Venezia alışveriş merkezinde mağazasına denk geldim. Lafı fazla uzatmadan incelemeye geçelim. 

The pink markasının bir Türk markası olduğu belirterek başlamak isterim.  The pink ambalajlarının ilk aşamasında bir karton ambalaj oluyor. . Üzerinde çok hoş bir pink kızı Ellys bizi karşılayıp  güzel öğütler veriyor.  ( Ellys der ki : Kalbin ve aklın güzele odaklanmışsa güzellik içindesindir. )

The pink ellys natural eyeshadow far paletimiz düz beyaz, plastik sağlam bir ambalaja sahip . İçerisinde 7 renk bulunan ve kapağında aynası olan bir far paleti. 4 koyu renk ve 3 açık renk mevcut. Ben genelde açık tonları kullanmayı tercih etsem de ,koyu tonlar hiçte göz ardı edilecek renkler değil belirtmek isterim. Bana göre tüm renkler far bazı kullanmadan da oldukça güzel renklerini belli ediyor. Yumuşak yapıda ki bu farlar elle sürülmeye de oldukça müsait .Ben en azından açık renkleri elimle de sürüyorum bu aşamada bir sıkıntı yok ama eğer far fırçası ile kullanmak istediğinizde tahmin edemeyeceğiniz kadar tozutuyor. Şöyle ki fırçayı değdirdiğimiz anda bir miktar fırçaya gelirse ,daha büyük bir miktarı etrafa saçılıyor. Buda bu far paleti için oldukça eksi bir puan olduğunu düşünüyorum. 

Renklere şöyle yakından bakacak olursak, sol üst köşedeki iki renkten başlayalım. Öncelikle şunu belirteyim .Fotoğraftaki hiç bir farda baz kullanılmamıştır. 
 Baştaki kahve bronz bir renk ,tek başına kullanacak kadar güzel bir renk ama içerisindeki ışıltı ve simleri unutmamalıyız. Çok başarılı bir renk .
İkinci rengimize göz atacak olursak. Bu tonu ben göz kapağımın rengini eşitlemek için kullanıyorum. Mat yapıda ,pigment olarak diğerlerinden daha pasif kalsa da bence göz kapağını nötrlemek  için oldukça ideal .
Far paletinin sol alt köşede iki büyük farı mevcut. Bu iki renk paletin en büyük boyutlu farları ,bunlardan yine ilk sol köşedeki farın rengi içerisinde yine mikro simler bulunan turuncuya bakan bir ten rengi buda tek başına kullandığım renklerden biri. Bir diğeri ise çok güzel aydınlatıcı bir renk ,göz pınarlarım için kullanıyorum.
Sağ alt köşedeki farlara gelirsek ,en alt köşedeki renk far paletin en  fazla renk veren ama en çok tozutan renklerinden biri :( Daha çok mora ,mürdüm rengine benziyor.Baz kullanılmasa  bile kendini çok güzel belli eden mat yapıda bir far ama belli belirsiz sim içerdiğini belirtmek isterim.

Onun bir üstündeki yine koyu renkte hafif morluk ,kahvelik içeren bir renk . Ben tabii ki bu rengide çok seviyorum. Tek başına kullanmayı daha çok tercih etsem de ,göz kapağıma derinlik katmak için crease bölgesine ( gözün katlanma yeri ) uyguluyorum .

İşte benim paletteki en çok sevdiğim renk bu kızıl bronz ,renk tabii ki de tozutuyor ama pigmenti çok yüksek ışıl ışıl içerisinde micro simler bulunan ama yapay durmayan ,tek başına da harika bir makyaj ortaya çıkaran bir renk . Ben küçük bir talihsizlik yaşayıp elimden paleti düşürdüğümde ,bu renk ne yazık ki hasar gördü. Dediğim gibi yapısının oldukça yumuşak olması sebebi ile parmağımla çok rahat yerine bütünledim.

Ürün içeriğini elbetteki merak edenler olacaktır.
 Tabii ki de bu merakı gidermek için fotoğrafını ekliyorum.

The pink ellys natural 7'li far paletini www.cosmohome.com internet sitesinden temin edebilirsiniz. İnstagram adreslerini takip ederseniz eğer zaman zaman indirimlere denk gelebilirsiniz.
 Eğer ki tozutma sorununu göz ardı ederseniz ,sizin için önerebileceğim bir palet. 
Başka bir deneyim yazımda görüşmek üzere ,kendinize çok iyi bakın .Sevgiler...



"The Pink Ellys Natural Far Paleti" için 35 yorum:

  1. Dış görünüşü de çok güzel bir palet :)

    YanıtlaSil
  2. Renk tonları da ambalajı da çok hoş :)

    YanıtlaSil
  3. paletler güzel ama sıra gelmeyecek o yüzden almıyorum kendimi tutuyorum .-))

    YanıtlaSil
  4. elimde o kadar çok palet var ki ben de sadece hayran hayran bakmakla yetiniyorum :D

    YanıtlaSil
  5. renkler çok hoş , güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. her şeyi güzelmiş ambalaj retro :)

    YanıtlaSil
  7. Renkleri ve pigmentasyonu çok iyiymiş. Bende de bir paleti var bu markanın ama farların yapısını sevmedigim için diğer ürünlerinden de uzak duruyordum. Buna bakabilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğum yorumlara göre sanırım en iyi paleti bu canım, tavsiye ederim.

      Sil
  8. Özellikle koyu tonlarına bayıldım ben, güzel günlerde kullan Yasemincim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Bende çok sevdim o renkleri...

      Sil
    2. Ayy evde bundan vardı benim de, iyi ki hatırlattın bu yazınla...

      Sil
  9. Hem renkler, hem ambalaji cok güzelmis canim iyi günlerde kullan 😊

    YanıtlaSil
  10. Renklerini inanılmaz beğendiğim her seferinde almayı ertelediğim paletlerden ablacığım ama doğum günüm yaklaşırken bu sefer şans vereceğim :D Mutlulukla kullan güzel ablam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu paleti çok sevdim. Sende şans verirsen seveceğini düşünüyorum.

      Sil
  11. renklerini çok sevdim ve severek kullanıyorum ben de

    YanıtlaSil
  12. "Kalbin ve aklın güzele odaklanmışsa, güzellik içindesindir."
    Renkleri geçtim, sırf bu söz için bile bu the pink ellys natural far paletine sahip olmak isteyebilirim..
    Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The pink ellys natural far paletini almanı tavsiye ederim canım :)

      Sil
  13. The pink ellys natural eyeshadow palette 7'li şekilde çok güzel bir ambalaja sahipmiş.The pink ellys natural far paletinin 7 rengi de harika görünüyor. Sağlıkla iyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The pink elleys natural eyeshadow palette 7 çok kullanışlı bir palet ,teşekkür ederim.

      Sil
  14. Pigmentleri ne kadar başarılı Thé Pink Ellys Natural far paletinin. O en koyu kahve çok iyi duruyor 🌼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The pink ellys natural far paletinin pigment derecesi benimde hoşuma gidiyor.

      Sil