17 Mayıs 2017

Ana Sayfa » , » PUDRA KOKUSU İLE MAYIS PAPATYALARI ETKİNLİĞİ SPONSORLARI

PUDRA KOKUSU İLE MAYIS PAPATYALARI ETKİNLİĞİ SPONSORLARI

17 Mayıs 2017


Bir önceki yazımda sizlere katılmış olduğum Pudra Kokusu ile Mayıs Papatyaları etkinliğinden bahsetmiştim.Sıra geldi bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan değerli sponsorlarımıza ,sizleri sıkmadan kısa kısa bahsedeceğim bir yazı olacak .Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim. 
Masalarımıza oturduğumuzda bizleri bu şirin papatyaları temsil eden kurabiyeler bekliyordu. 
Vildan hanım'ın marifetli ellerinden çıkan bu hoşgeldiniz yazılı kurabiyeler için teşekkür ederim.Biliyorsunuz ki artık bir çok özel günde ,böyle güzel kurabiyeler dağıtılıyor.
Sizlerinde bir gün ihtiyacınız olursa Vildan hanım'ın sayfasına göz atmanızı öneririm. 
Activar markası benim etkinlikte en çok dikkatimi çeken üründü .AC-11 kapsül ve ,göz kremi hediyeleri ile aramızda bulundular. Kapsül konusunda küçük bir açıklama yapmam gerekirse vücuttaki DNA hasarlarını gideren ve gün geçtikçe gözle görülür etkilerin oluşmasına sebep olan olan bu takviye ürününü oldukça merak ediyorum.  En kısa zamanda kullanmaya başlayacağım.
Nature Beauty set halindeki ürünleri ile sponsorlarımız arasındaydı. İddiaları oldukça yüksek bu ürünleri merak etmemek elde değil. Kırışıkları yok etme ,siyah noktaları temizleme, sivilceleri yok etme , lekeleri önleme konularında iddialı ürünler. Doğal minerallerden oluşan maske ,temizleyici tonik, destekleyici kremden oluşan bu seti elimdeki ürünler bitince kullanmaya başlayacağım.
Bionnex bizlere isimlerimize özel kutular içerisinde harika bir sunumla ürünlerimizi dağıttılar. Güneş kremi ve saç dökülmesine karşı şampuanı hediye ettiler. Daha ürünlerini kullanmaya başlamadım.Sanırım ilk önce güneş kremini deneyeceğim.Tekrar teşekkür ederim.
L'Rouge Propa ürünlerini bizlere Eskişehir temsilcilerinden Nuray hanım ve Erkan bey  çok güzel bir sunumla anlattı. Daha o dakikalarda ürünleri oldukça merak ettim. El kremi hemen denediğim ürünleri arasındaydı. Ben normalde gliserinli el kremlerini sevmem .Ama bu krem hiçte ağır bir yapıya sahip değil ,çok güzel nemlendiriyor. Diğer ürünlerini de deneyip paylaşacağım. Kataloglarını karıştırdığımda bir çok ürün dikkatimi çekti. 
Hc Care  ürünleri ile bugüne kadar oldukça iyi anlaşmışımdır. Daha öncede kullandığım Ovex hızlı saç kurtarma terapisi ve yeni deneyeceğim  kırışık karşıtı serum hediyeleri arasındaydı.  Bu ürünler içinde çok teşekkür ederim.
Bargello parfüm hepimize Melange isimli parfümünü  hediye etti. Çok güzel çiçek kokusuna sahip olan bu parfüm ,yaz ayları için oldukça ideal ...
Revox yeni ürünlerinden sıvı saç kremi ve sevgili Gamze hanım'ın  güzel sunumu ile aramızdaydı. Son günlerde saçımı tararken en büyük yardımcım bu ürün oldu. İçeriğinde kuş tüyünden elde edilen keratin içeriyor. 
Jm Ocean Avenue firması  benim ilk kez tanıştığım Angels Secret Ped ile aramızdaydı. Sibel hanım'ın harika sunumu ile ürünü yakından tanıdık.  Jinekologların bile reçetelerine yazdıkları bu ürünün kadın sağlığı üzerindeki etkilerini anlattı.
Essence markası blogumda en sık paylaştığım ürünler arasında ,daha öncede kullandığım ve çok beğendiğim maskarası ve yeni çıkan ojeleri ile sponsorlarımız arasındaydı. 
Esterel markası asansörlü göz kalemleri ile etkinliğimizin sponsorları arasındaydı. Teşekkür ederim. 
Capicade küçük boy ürünleri ile aramızdaydı.Daha önce başka bir etkinlikte büyük boy ürünlerini hediye etmişlerdi. Daha kullanmaya fırsatım olmadı En çok merak ettiğim markalar arasında. 
Dermokil ürünleri bir çok küçük boy ürünleri ile sponsorlarımız arasındaydı. Geçtiğimiz yıl güneş kremini kullanmış ve beni güneşten koruma konusunda faydasını görmüştüm. 
Splat diş macunlarından  bu sefer  aloe veralı ürünlerini deneyeceğim. Eşim çok renkli diş macunlarını sevmiyor. Bakalım bu ürüne yaklaşımı nasıl olacak. 
Maia Kozmetik soyulabilir siyah maskelerinden göndermiş.Daha önce soyulabilir maske ile acı tecrübeler yaşamıştım. Bakalım bu üründe nasıl bir sonuç elde edeceğim. 
Egos güçlü tutuşa sahip wax ürünlerinden göndermiş. Ben hiç bu tarz bir ürün kullanmadım . Bakalım performansı benim saçlarımda nasıl olacak. 
Ahmad Tea Earl Grey çayları ile sponsorlarımız arasındaydı. Benim çayla pek aram olmadığı için eşim tarafından tüketilecek bir ürün ,teşekkürler...
Taze Kuru kurutulmuş elma ve çilek atıştırmalık paketleri ile sponsorlarımız arasındaydı. Ara öğünlerde atıştırmalık olarak ne güzel bir çözüm ,öyle değil mi? 

Makarna  Lütfen bizlere karışık sebzeli makarnalarından göndermiş. Ben daha denemedim ama daha önce deneyen arkadaşlarım çok lezzetli olduğunu söylediler. Sağlıklı makarnalar yemek için ,makarna lütfen sayfasdına göz atın derim.
Vıssmate ürünleri ile sponsorlarımız arasındaydı. Ben tanıştığım günden beri bir çok ürününü çok severek kullanıyorum. Son yaptığım koçtaş alışverişimde bir kova dolusu ürünü 20 Tl'ye satın aldım. Bu kampanya hala koçtaşlarda devam ediyor bilginize :)
Highgenic markası blogger dostu markalarımızdan ,bir kutu dolusu ürünleri ile bizlerin yine yanındaydı. Ben ürünlerini çok severek kullanıyorum.Zaten silikonlu temizleyici ilk piyasaya çıkaran marka ,teşekkür ederim.
Son olarak bu küçük adamın üzerinde gördüğünüz Örümcek Adam kostümü Karakter Dükkanı tarafından hediye edildi. Hediyeler herkesin kendi seçtiği ürünlerden oluştu. Ben kardeşimin oğlu için Örümcek Adam  kostümü seçtim. Çokta yakıştı :) Sizce de öyle değil mi?
Bununla ilgili detaylı yazı gelecek, teşekkür ederim.


Etkinlik sponsorlarımızı sizlere tanıtmaya çalıştım. Denedikçe daha fazlası blogum da ayrıntılı bir şekilde yer alacak .Başka bir yazıda görüşmek üzere,sevgiler...



"PUDRA KOKUSU İLE MAYIS PAPATYALARI ETKİNLİĞİ SPONSORLARI" için 18 yorum:

  1. ne güzel sponsorlar güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel ürünler var, mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
  3. keyifle kullan canım.
    Bu arada HC serumu çok seveceğinden eminim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah canım memnun kalırım.

      Sil
  4. güle güle kullan Yasemincim..

    YanıtlaSil
  5. bütün ürünler çok güzel güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. iyi günlerde kullan canım
    hc serumda ikinci şişeme başladım ben memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çok kişiden duydum evet serum çok başarılıymış.

      Sil
  7. Örümcek adama bayıldım :) güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Sena teyzesi :) Çok teşekkürler...

      Sil