8 Mayıs 2017

Ana Sayfa » , , , » PUDRA KOKUSU İLE MAYIS PAPATYALARI ETKİNLİĞİ

PUDRA KOKUSU İLE MAYIS PAPATYALARI ETKİNLİĞİ

8 Mayıs 2017
6 Mayıs cumartesi günü sevgili arkadaşım Pudra Kokusu Blog Gözde'nin  düzenlediği #pudrakokusuilemayispapatyalari etkinliği için değerli arkadaşlarım Hüzün Sarısı Nıhal ve Şirin Kanatlar Seda ile hızlı tren vasıtasıyla Eskişehir yolunu tuttuk. Eskişehir'e ilk kez gidiyorum.  Tren istasyonundan çıktıktan sonra şehrin güzelliğini yavaş yavaş keşfetmeye başlanıyor. 
Etkinlik sonrası ,şehrin güzelliğini daha yakından tanık olduk.


İlk iş olarak etkinlik mekanımız  Odun pazarı ilçesinde bulunan tarihi Paşa Konağı'na ulaştık.Bizler mekana geldiğimizde bir çok arkadaşım orada ve masa düzenlemesi yapıyordu.Yorgunluğumuzu kısa bir dinlenme molası vererek attıktan sonra ,etkinlik için kıyafetlerimizi değiştirerek hazır hale geldik. 16 aktif blog yazarının katıldığı ve Eskişehir'in ilk blog etkinliğine davet edildiğim için oldukça mutluydum.

 Etkinliğin adını Gözde'ciğim Pudra Kokusu İle Mayıs Papatyaları olarak belirlemiş .Kafamıza taktığımız papatya taçları ile gerçekten çok hoş olmadık mı? Başımızdaki bu güzel taçları , mekan süsleme ve afiş işlerine Lina Organizasyon sponsor olmuş . Bu vesile ile onlara da  çok teşekkür ederim.

O gün aramızda değerli sponsor firmalarımızda vardı.Bizlere ürünlerini tek tek anlattılar. Bir sonraki yazımda sponsorları detaylı bir şekilde belirteceğim. Onun için bu yazımda pek detaya girmiyorum. Bizlerde o gün beraber olan Lrougepropa ,Jm Ocean Avenue ,Bionnex,Activar,Bargello Parfüm ve Revox yetkililerine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bahçede bol bol fotoğraf için pozlar verdik .Bumerang videoaları yaptık. 
Aramızda o gün basından da arkadaşlar vardı. Kombin tv ve kombin dergi için Gözde ve diğer arkadaşlarım ile röportaj yapıldı.Yakında kanalda yayınlanacak sosyal medyadaki hastaglerden takip edebilirsiniz.

Etkinlik bittikten sonra Gözde ve eşi bizlere şehri tanıtmak ve lezzetlerini tatmamız için kısa bir şehir turu yaşattılar.Aslında etkinlik sonrası hafta sonu için bir kaç arkadaşım orada kaldılar .Ben bu organizasyondan çok geç haberdar olduğum için bunu organize edemedim. Ama Eskişehir aklımın bir ucunda kaldı.En kısa zamanda ailem ile ziyaret etmeyi çok istiyorum. İlk iş olarak çi börek yemek için meşhur kırım börek salonuna gittik Hoş sohbetler ve kahkahalar arasında ci börek yedik.Ben hep çiğ börek olarak bildiğim lezzet aslında çi börekmiş:) Hayatımda ilk kez yedim.Lezzeti oldukça iyi ve incecik bir hamurdan yapılan bir börek türü ,aslında tatarlara ait bir börekmiş.Kelime anlamı tatarca lezzetli anlamına geliyormuş. Aslında oradada fotoğraf çektik ama güzel çıkmadığı için ben eklemedim :)
Daha sonra bizleri kahve içmek ve müthiş el yapımı çikolataları tatmamız için Haller gençlik merkezinde bulunan  Çikolata Sanat cafe ye götürdüler. Kahvelerimizi yudumladık ve o güzel el yapımı çikolatalardan yedik. Doğruyu söylemek gerekirse tadı damağımda kaldı . Bir dahaki gidişimde özellikle bu cafenin yolunu tutacağım :)




Çok eğlendik ,çok güldük. Hepimizin yüzü keyiften hep gülüyordu  
Bunun en büyük etkeni ev sahibimiz olan Pudra Kokusu Blog Gözde'nin muhteşem ev sahipliğiydi.Asla kibirli olmayan ve kendini öven bir tip değil, çok severim böyle insanları :) Benim annem hep der,sen kendini övme bırak seni elalem övsün. Yani anlayacağınız Gözde o gün misafirperverliğini gösterdi ve takdir etmesi bize kaldı.Canım sen ve eşin harika bir evsahibiydiniz Benim için gerçekten tadı damağında kalan bir etkinlik oldu.Umarım tekrar görüşürüz. Hatta İstanbul'a geldiğinizde bende sizi gezdirmek isterim.Güzel geçen etkinliğe katılan arkadaşlarımı aşağıda sıralıyorum. Bir sonraki yazım sponsor firmalar olacak .
Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.Sevgiler....

Beğendim Paylaştım
Ceren Denizci
Hüzün Sarısı
Gülümse Yüzüme
Lerzan Karadan
Lezzet Tramvayı
Little Butterfly Blog
Makyajlı Karaler
Nilgün Özen Aydın
Nihal - Nilgün Tekin
Oje Kokusu
Pembe Dünyam
Pudra Kokusu 
Şirin Kanatlar 
Şafağın Dünyası 


"PUDRA KOKUSU İLE MAYIS PAPATYALARI ETKİNLİĞİ " için 17 yorum:

  1. Cok keyifliydi gerçekten. Tekrar görüştüğümüze sevindim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet harika bir gündü. Bende seni gördüğüme çok memnun oldum. Öpüyorum canım ...

      Sil
  2. Çok eğlenceliydi yolculuk 💕 Eskişehir güzeldi. Organizasyon güzeldi. Etkinlik sahibi oldukça misafirperverdi. Katılımcılar canayakındı. E daha ne olsun 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım keyif almamak imkansizdi. Yolculuğumuz çok güzel geçti . Güzel anılar biriktirerek ,geri döndük ne güzel , öpüyorum.

      Sil
  3. canım okurken duygulandım. Biz ne yaptıkki keşke daha fazla zaman olsaydı daha neler neler yapardık. Asıl ben sizlere okadar yoldan kalkıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Herşey sizlerle güzeldi. Çok öpüyorum kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. sizleri tekrar görmek de en az etkinlik kadar güzeldi. Ama farkettim ki birkaç saat kesmiyor bizi :)) uzun organizasyonlar lazım bize ne dersiniz

    YanıtlaSil
  5. Eskişehir çok merak ettiğim bir şehir.Bu seferlişk gelme fırsatı bulamadım ama bir gün mutlaka ziyaret etmek istiyorum.Etkinlik ne güzel ki harika geçmiş ve bu güzel şehri tanımaya vesile olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Hepiniz papatya gibi olmuşsunuz:)))

    YanıtlaSil
  7. taçlar çok tatlı olmuş gerçekten güzel keyifli bir etkinlik olmuş Yasemincim..

    YanıtlaSil
  8. gerçekten herkes papatya gibi gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel ve keyifli bir etkinlik olmuş Eskişehiri de görmüş oldunuz ne güzel.
    SEvgilerle :)

    YanıtlaSil
  10. keyifli bir etkinlikti cnm görüştüğümüze sevindim

    YanıtlaSil
  11. seninle karşılaşmak güzeldi cnm sevgiler

    YanıtlaSil
  12. canım iyi ki geldin. çok güzel bir etkinlikti. Benimde tadı damağımda kaldı:))

    YanıtlaSil