26 Ekim 2016

Ana Sayfa » , , , , » MAYBELLİNE COLOR SENSATİONAL 630 VELVET BEİGE / 745 WOODEN BROWN RUJ DENEYİMLERİM !

MAYBELLİNE COLOR SENSATİONAL 630 VELVET BEİGE / 745 WOODEN BROWN RUJ DENEYİMLERİM !

26 Ekim 2016
 Maybelline Color Sensational serisi rujları son zamanlarda  elimin en çok gittiği rujlar ,makyaj malzemesinde en çok tercih ettiğim üründür ruj kullanmak .Bazı günler sadece ruj sürer çıkarım .Son zamanlarda kalıcı rujlar revaçta olmasına rağmen ben yinede klasik sürümlü çıkan rujlardan vazgeçemiyorum. 
Belkide bunun sebebi daha kolay sürülüyor olması :)
Maybelline Color Sensational 630 Velvet Beige ve 745 Wooden Brown benim elimde mevcut olan renkleri ,metal bir ambalaja sahip olan rujların ,şeffaf açık kahve tonunda çok şık kapakları var. 

Maybelline Color Sensational 630 Velvet Beige benim için bu serinin  favori rengi ,bu renk bencede favori olmayı hak ediyor. Dudak rengine yakın hafif bir gül kurusu ,bu renk sıcak alt tonlu olduğu için kendime bu rengi çok yakıştırıyorum. Özellikle tüm makyaj tonlarına yakışması sebebi ile elim en çok bu renge gidiyor. 

Maybelline Color Sensational 745 Wooden Brown  şeftali alt tonlu bir kahve nude rengi bu renk bir çok kişide çok güzel durmasına rağmen bende pek sevimli durmadığını düşünüyorum. Alt renk olarak dudaklarımda soğuk bir donukluk oluşturuyor .Bunu nasıl anlatsam hani donmuş yağ görünümü olur ya işte öyle :) Beni görüntü olarak solgun bir yüz ifadesine bürüyor. Dudak rengiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir çok blogger arkadaşım bu rengi çok seviyor. Tabi onlarda bende durduğundan daha güzel duruyor. Bu yüzden iyice bronzlaştıktan sonra bu rengi kullanmayı tercih ediyorum. 


Maybelline Color Sensational rujlarının özellikleri  harika kokmaları ,şeker kokusuna bayılan ben pamuk şeker gibi kokması sebebi ile bu rujları dahada bir sever oldum .Sürümü çok kolay adeta yağ gibi kayıyor dudakta ,kalıcılığı pek yok gün içinde sürekli tazelemek gerekiyor ama öyle kendi kendine de silinmiyor. Bal nektarı ile zenginleştirildiği için dudakları çok güzel nemlendiriyor Parlak bitişli bir ruj olmasına rağmen yinede öyle şıkır şıkır olmuyor. Severek kullandığım bu ruj serisinin  630 Velvet Beige rengini özellikle indirim zamanlarında almanızı tavsiye ederim. Normal fiyatı 20 tl olan rujlar , indirim zamanlarında daha uygun fiyata alınabiliyor. 
Bu yazımıda burada noktalıyorum .Bir başka yazıda görüşmek üzere ,sevgiler...


"MAYBELLİNE COLOR SENSATİONAL 630 VELVET BEİGE / 745 WOODEN BROWN RUJ DENEYİMLERİM !" için 22 yorum:

  1. Ambalaj tasarımına bende bayılıyorum tatlım, rengi harikaymış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajları çok şirin gerçekten ,630 rengini çok seviyorum.

      Sil
  2. Bu rujlara sürekli bakıyorum ama hala bir tane edinemedim. Sizdeki iki renk de çok hoşuma gidiyor. :) Güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ,sürekli bakıyorsan eminim bir gün elin gider alırsın :)

      Sil
  3. bende 745 var 630 kalmamıştı indirimde ama resmen 745 le bile aşk yaşıyorum :) dudakta çok güzel duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana çok yakışmadı gibi ,senin ten rengine daha uyum sağlamış demek canım ama çok güzel renkleri 630 da tavsiye ederim.

      Sil
  4. 745 bende de var cok güzel bir renk :)

    YanıtlaSil
  5. İkisi de çok hoşmui güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  6. Hem kaliteli hem ucuz.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle hemde oldukça güzel nemlendiriyor.

      Sil
  7. Lip balm niyetine evde gün içinde de kullanıyorum bu rujları ben. İndirime denk gelirsem farklı renklerini de alırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende nemlendirmesini çok seviyorum. Evet indirimde edinmek gerek :)

      Sil
  8. Bu serisi gerçekten çok güzel Maybelline'in, bende de 3-4 rengi var ama matlardan kullanmaya sıra gelmiyor :) Özendim ama ben de süreyim :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat rujlar cazibesi gereği daha çok tercih ediliyor. Bencede sür kenarda kalmasın :)

      Sil
  9. Renkleri de çok güzelmiş:)))

    YanıtlaSil
  10. wooden brown rengini beğenerek kullanıyorum bu rujalrın yapısı da çok guzel kurutmuyor tam kışlık.630 nosunu da denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  11. renkler çok hoşöuş güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  12. O wooden brown da hanidir gözüm var ya alacağım galiba sevgiler özledim seni:))

    YanıtlaSil
  13. 630 bana daha uygun gibi :)
    sende iyi günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil