15 Temmuz 2015

COSMED SUN ESSENTIAL SPF 50 DD KREM

15 Temmuz 2015
BB ve CC kremleri öğrendik değil mi? Peki DD krem :)

Yaz aylarında yüzümüzü ağır fondötenler ve kapatıcılarla boğmak yerine daha hafif yapıda olan bb,cc ve nihayet dd kremler imdadımıza yetişiyor. 

DD KREM NEDİR ?
Açılımı DAİLY DEFANS veya DOUBLE DEFENSE en önemli özelliği vitamin içeriyor olması..
diğer özellikleri cilt tonunu eşitlemesi,nemlendirmesi, yaşlanma karşıtı olması,aydınlatması, güneşten koruması sayesinde diğer kremlerden kendini bir tık daha önemli hale getiriyor.

  Cosmed spf 50 faktörlü dd krem yaz aylarında yüzümüze  yüksek koruma sağlayacak , nemlendirecek ve aynı zamanda anti aging etkisiyle yaşlanma etkilerini geciktirme konusunda mücadele ediyor olması ve,bizlerinde günlük bakım , makyaj öncesi cildi hazırlamak için harcadığımız zaman konusunda oldukça yardımcı olacak 
Cosmed % 100 Türk sermayeli ve devamlı kendini yenileyen bir firma,tüp şeklinde 40 ml olarak ürettikleri bu ürün dermokozmetik olduğu için tüm cilt tipleri için uygundur.
     Ürünün yapısı tam olması gerektiği gibi ne çok sıvı ,ne çok katı böylece rahatlıkla cildime ellerimle uygulayabiliyorum.
Renge ilk baktığınızda çok koyu geliyor ama bir süre içerisinde renk kendini toparlıyor ama yinede beyaz tenlilere çok uyduğunu düşünmüyorum. Ben bu ürünü bronz tenime kullanıyorum çünkü açık tenimde sarımsı duruyor..

Kapatıcılık olarak çok fazla beklentiniz olmaması gereken bir ürün ,bir zaman sonra cildinizde hiç yok izlenimi vermesine rağmen sağlıklı bir ışıltı bırakması beni oldukça memnun etti.

Güneşe çıkmadan 30 dakika önce temizlenmiş cildinize uygulayıp ve isterseniz makyaj altı bazı olarak kullanabilirsiniz. Çok yağlı cilde sahip olanlar bence üzerinden bir pudra geçerek kullanabilirler.
Benim cildimde herhangi bir sivilcelenme veya lekelenme oluşmadı memnun kalarak kullanıyorum. Tavsiye edermiyim ? eğer çok çok beyaz tenli değilseniz ve cildiniz çok sorunlu bir cilt değilse bence bu sıcak yaz aylarında kullanılabilinecek en doğru kremlerden biri kendisi ...

Cosmed ürünlerine yetkili eczanelerden ve internet sitesinden göz atıp sizde  bu dd kremden veya diğer  ürünlerinden edinebilirsiniz ,bu kremi bizlere #guzelligimizannemizden ve #lerzankaradanli23nisan etkinliğinde hediye ettikleri için teşekkür ederim.Sevgiler...



"COSMED SUN ESSENTIAL SPF 50 DD KREM" için 15 yorum:

  1. Henüz DD krem denemedim ama son zamanlarda bolca duyuyorum. İyice merak etmeye başladım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcılık özelliği yok canım ama güneşten koruması ve renk eşitlemesi iyi ,bilirsin benim cildimde sorun yok o yüzden bana yeterli geldi.

      Sil
  2. Güzel yazınız için teşekkürler, artık dd yi de gördük. EE birde çıkarsa bunun gidişatı belli olacak 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun bence hiç sonu yok :))

      Sil
    2. ee çoktan çıktı :) türkiye de estee lauder dan bulunabilir mesela. yurtdışında loreal alfabeyi bitirdi nerdeyse :)

      Sil
  3. Deneyimini aktarmışsınız teşekkürler , sevgiler mutlu bayramlar.

    YanıtlaSil
  4. severek kullanıyorum su anda cok memnunum

    YanıtlaSil
  5. güzel bir ürüne benziyor dd kremi de deneyelim bakalım :)

    YanıtlaSil
  6. ove it. Would you like to follow each other on GFC?
    http://fashionwithfitness.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Bu ürünü günlük kullanımda pek sevemedim.Karma ciltli olduğumdan yüzümü çok parlak ve koyu renk gösterdi.Bundan sonra bir kez de deniz kenarında denemeyi planlıyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronz tende çok başarılı buluyorum ben ,tavsiye ederim.

      Sil