1 Temmuz 2015

Ana Sayfa » , , » BLOGGERLARIN CİĞERİSTAN ZİYARETİ !

BLOGGERLARIN CİĞERİSTAN ZİYARETİ !

1 Temmuz 2015
   
          Ramazan öncesi blogger arkadaşlarımla ciğeristan lezzetlerini tatmak için sevgili Hüzün Sarısının daveti ile yemek blogları ve yaşam blogları bir araya gelerek zeytinburnu ciğeristan'da toplandık. Ben zeytinburnunda oturduğum için daha öncede bir çok kez gittiğim ve lezzetini çok sevdiğim bu mekanın ramazan ayı için iftar saatlerinde kesinlikle ilk akla gelecek bir yer olması gerek ,benim düşünceme göre iftarda tıka basa doymak istiyorsanız ciğeristan bunun için en iyi adres...

 Ciğeristanın geniş bir iç ve dış mekanı var. Bizler hava sıcak olması sebebiyle dış tarafta oturmayı tercih ettik. Mekan sahibi Hamit bey kısa bir konuşma yaptı. Tam bu sırada bizler için bir sürpriz hazırladıklarınıda gördük.

Masada patlatılan konfetiler ve maytaplar harika bir görsel şölen oldu . 
Hepimiz çocuklar gibi heyecanlandık :))
  
Ciğeristan'a gidip ciğer yemek gerekir ama ben çöp şiş daha çok sevdiğim için tercihimi ondan yana yaptım. Şişleri muhakkak çektiririm çok sıkıntıya gelemem açıkçası :))
Yanında servis ettikleri ezmesi,salatası ve yeşilliği zaten hem çok taze hemde çok lezzetli ama ben özellikle pişmiş soğanlarınızı yemek için muhakkak gidin derim. 
Bu soğanlar öyle güzelki ,piştiği için yemesi çok çok daha lezzetli oluyor. Ben yetmiyor bir posta daha pişmiş istiyorum :) Zaten yanında getirdikleri mezelerle öyle çok doyuyorsunuzki ,açıkçası porsiyonu zor bitiriyorsunuz.

Sumakla karıştırılmış soğanıda çok lezzetli ,ben lavaşımın ilk katına muhakkak döşerim üzerine yeşilliği ve en son eti koyup sararım .O kadar soğan yerim ciğeristanda ama hiç rahatsızlık duymam . İşin ilginç tarafı öyle kötü soğanda kokmam :))

Peki tatlı yokmu yemedinizmi derseniz ,harika bir künefesi var. Yemekten sonra muhakkak yemenizi tavsiye ederim . Ben her gidişimde muhakkak yerim .
Böyle güzel karşılamadan sonra bizleri bir kahve içirmeden asla yollamazlardı .Şu meşhur menengiç kahvesinden tatmadan sakın ziyaretinizi sonlandırmayın derim ki biz öyle yaptık , oda bize özel yine bir görsel şölenle geldi.Fincanın kenarındaki alevleri farkederbiliyormusunuz ? Arkadaşım Filiz'in kahvesi yanındaki alevler sayesinde fokur fokur kaynadı:))
Bu güzel günün sonunda birlikte poz vermeden sonlandırmak o güzel güne haksızlık olurdu.Benim çok keyif aldığım bir gün oldu .


Değerli ciğeristan ailesinin bizler için hoş bir hediyeside oldu. Çok beğendim severek kullanacağım. Sevgiler...

Katılan blogger arkadaşlarım...





Hüzün Sarısı



Nurdan Göksu (Sosyal Medya Kullanıcıları Adına)




" BLOGGERLARIN CİĞERİSTAN ZİYARETİ !" için 11 yorum:

  1. güzel eğlenceli bir etkinlik olmuş: )sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ayaklarına sağlık iyi ki geldin canım. Sohbeti lezzeti samimiyeti ile güzel bir Ciğeristan günü geçirdik. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi gerçekten ,tadıda hala damağımda ,ayarlayalımda yeniden gidelim :))

      Sil
  3. Eğlenceli bir ziyaret olmuş, ciğeri hayatıma sokamadım gitti, eşim bayılıyor. Bize de bekleriz sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. Bloğunuz çok güzelmiş:-) takipteyım bundan sonra:-)

    YanıtlaSil