14 Ekim 2014

Ana Sayfa » , , , , , , , , , » EYEKO MASCARA VE EYELİNER İLE İDDİALI BAKIŞLAR !

EYEKO MASCARA VE EYELİNER İLE İDDİALI BAKIŞLAR !

14 Ekim 2014

Herkese merhaba ,bügün sizlere  Garden Event 2014 etkinliğinin sponsoru Seltek İlaç firmasının bizlere hediye ettiği Eyeko mascara .eyeliner

İngiltereden ülkemize ithal edilen bu marka Türkiye 'de Seltek İlaç  firması , bazı eczanelerde satışa sunulmasını sağlıyor.Bana hediye edildiği günden beri  günlük yaşamımda kullanıyorum ve oldukçada memnunum hadi isterseniz birlikte göz atalım.


Bizlere hediye edilen Eyeko mascara ve Eyeko eyeliner ,ilk önce eyeliner kalemi inceleyelim.

Eyeko eyeliner normal kalem şeklinde ve keçe ucu ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Uç yapısının ince oluşu benim gözüme sürmemi kolaylaştırdı. Ben çok kalın çekilen eyelinerleri sevmiyorum. Yani kalınlığını kendim ayarlayabilmek hoşuma gidiyor. Bu kalem eyeliner de bana bunu sağlıyor.

Eyeliner kalemimin tutma yerinin kalınlığı, elimle gayet sıkı kavrayıp düzgün bir çizgi çekmeme yardımcı oluyor. Üst yüzeyin parmaklarımdan kaymaması benim için büyük kolaylık :))

Eyeko eyelinerin siyahlığı çok yoğun değil veya benim kalemin kurumaya başladı bu yüzden tam siyahlık vermiyor.Yalnız günlük hayatta daha silik bir makyaj kullanmayı seven ben bunu çok dert etmedim.


Dünya starları ve makeup artisleri tarafından tercih edilen bir marka olan Eyeko içinde A-E vitamini, keratin,shea butter, gingko biloba ve bitkisel vitaminleri barındırıyor. Paraben, sls ve sles içermediği için gayet güvenli bir kirpik ürünü olarak kullanabilirsiniz.

Bana gelen mascaranın özelliği Black Magic Drama &Amp Curl suya dayanıklı,ambalajını o kadar sevdimki sıradan bir mascara ambalajından çok farklı sanki içindeki mascara bittikçe alttan sıkıp içinde kalanı çıkarabileceksin :)) Yumuşak plastik bir tüp ambalajına sahip olan mascara avuç içinde kavrama kolaylığı gösterdiği için makyajı yaparken sizi zorlamıyor.

           

Fırçası benim sevdiğim tarz kıl fırça olup sık fırça yapısı ile tüm kirpiklere hakim olabiliyor. 

  
Sadece üst kirpiklerime uygulanmış hali ben kıvrımlığını ve kirpikleri ayırmasını sevdim.Benim gayet yok olmuş olan kirpiklerimi tatmin edici bir şekilde ortaya çıkarttı .Suya dayanıklı olan yapısı ile sıradan makyaj temizleme suları ile tamamen temizleyemiyorsunuz. Ben gözümden çıkartmak için çift fazlı bir temizleme suyu kullanıyorum.

                      Denedim ve  memnun kaldım .EYEKO ürünlerinden sizinde kullandığınız oldu mu? Sevgiler...


"EYEKO MASCARA VE EYELİNER İLE İDDİALI BAKIŞLAR !" için 2 yorum:

  1. Rimel on numara seviyorum özellikle tatilde akmadığı için çok iyi oluyor ama eyeliner bir ay içinde kurudu bende ilk gün elime sürmüştüm net siyahtı sonra kupkuru oldu :(( ondan çok çok daha önce aldığım eyelinerlar hala iş görüyor ama bu markanınki kupkuru oldu bence eyelinerlerının hepsinde genel manada ürünün yapısından kaynaklı bir sorunu var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de aynı sorun oldu. Bendeki şans dedim ama demek ki genel sorun ,gerçi şuan için silik milik çekiyorum ama en az 5 kullanımdan sonra renk bile çıkmaz . Rimel güzel ama eyeliner bence çok iyi değil dediğin gibi ,yorumun için teşekkürler .Sevgiler...

      Sil