9 Eylül 2013

Ana Sayfa » , , , , » Nail Trick Soyularak Çıkan Oje

Nail Trick Soyularak Çıkan Oje

9 Eylül 2013


Nail trick ojeleriyle tanışmam lila kutunun bana gönderdiği deneme ürünüyle oldu. İlk elime ulaştığında acayip mutlu oldum. Kim istemezdi ki soyulan oje , sürüyorsun çıkartmak istediğinde tut kaldır oje tırnağından kolayca çıksın.


Rengi de pek hoştu. Su bazlı olması sebebiyle aslında sürümü de kolay uygulanıyor , yalnız tuhaf bir kokusu da yok değil hani saten boya gibi kokuyor sanki , ben oje kokusunu çok severim .Bunun ki tabi biraz değişik geldi , o sebeple neyse dediğim gibi sürümü rengi pek bir hoşuma gitti.
Yalnız o başarıyı ben kalıcılığında pek göremedim .Daha önce gece yatmadan önce kullanmıştım sabah kalktığımda parmak uçlarımdan kalkmaya başlamıştı . Sanırım ben yanlış uyguladım diye ki oje nasıl yanlış uygulanırsa  o ayrı gündüz denedim.

Maalesef dediğim gibi nail trick soyularak çıkan oje nin kalıcılığı güzel değil , lila kutuya da yazdım ama yorumumu yayınlamadı. Anlayacağınız para vermeye değmez. Git oradan 1 tl 'ye oje al daha iyi , yazık  16 tl ye satılıyor. Benimki bir öneri tabi gene karar size kalmış. 



"Nail Trick Soyularak Çıkan Oje" için 3 yorum:

  1. Vay ya 16 tl :) bir gece duramamış tırnaklarda yazık valla

    YanıtlaSil
  2. merhaba, ben de böyle bir ojeyi merak ediyordum, nasıl dayanıklı olur mu diye sonuçta soyularak çıkan bir oje, iyi oldu bilgilendirmeniz teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Ama bana kalırsa ,1 gün bile kullanamadığın ojeye bu kadar para vermek gereksiz.

      Sil